NEW SEPPÄLÄ

Saattaapi olla, että olette jostain muista blogeista jo lukeneet taikka poikenneet itse paikan päällä, mutta pakko munkin kertoa. Meinaan siitä, että Seppälä meni tekemään tepposet ja uudisti myymäläkonseptinsa uuteen uskoon. Konkreettisesti tuo muutos näkyy jo Forumin myymälässä, josta oli loihdittu ihan uskomattoman näköinen. Viime viikkoisissa avajaisissa näkyi uuden myymälän ja trendikkäiden ihmisten lisäksi myös Seppälän syksyn mallistoa. Ja se vasta uudistunut onkin. Mieletöntä leikittelyä erilaisten materiaalien ja muotojen kanssa sekä meille suomalaisille ah-niin-turvallinen tumma värimaailma. 

DSC04568

DSC04558

DSC04566

DSC04530

DSC04552

DSC04579

DSC04546DSC04561

Päälimmäisinä mieleen jäivät skarpit villakangastakit, pehmoiset ja pörröiset neuleet sekä muutama asuste, jotka kummatkin näkyvät alla. Toisena tuo kaunis musta tekonahkalaukku, jossa kelpaisi kannella koulukirjoja sekä tuo dj-tyttöjenkin päässä näkyvä huopahattu, jossa on söpöt pienet kisun korvat. Olen saanut siitä pienen obsession, mutta vielä ei ole kukkaron nyörit heltyneet tarpeeksi. 

Onko teistä joku käynyt jo tsekkaamassa uuden myymälän tai syksyn malliston? Mitäs olette tykänneet?