NEW ICONS

Nyt olisi tarjolla yllättävän onnistuneet kuvat asusta, jossa ei ollut mitään ihmeellistä. Noin käy juurikin silloin, kun olen menossa jonnekkin ja vaatekaappi tuntuu tarjoavan eioota. Ei mitään ihmeellistä on silloin kivan turvallinen vaihtoehto. Mustaa niskaan ja asusteeksi jotain, joka voisi sattumoisin vaikka mätsää kynsilakkojen kanssa. Tällä kertaa kynsilakka oli onneksi niinkin pirteää kuin oranssia, joten vältyttiin kovin värittömältä kokonaisuudelta vaihteeksi. Niin ja jos muuten edellisviikon väri oli viininpunainen niin viime viikko vedettiinkin sitten ärhäkän oranssin voimalla. 

9648721934_97aedc85cf_b9648711304_cbbcbac028_b9648716304_decbf6761a_b

MEKKO H&M NEW ICONS COLLECTION/ JAKKU GINA TRICOT/ LAUKKU+VYÖ ZARA/2NDHAND/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ 

Tällä viikolla musta puolestaan tuntuu, etten oikein tiedä mihin väriin pukeutuisin. Mää kun menin ja värjäsin hiukseni lauantai-illan ratoksi suoravärillä violeteiksi. Myyjä arveli ettei se pakosti edes tartu mun suhteellisen tummaan tukkaani, mutta voi jestas kun näette tämän. On sitten meinaan niiin sähäkkä, että melkein mun tylsää mieltäni pelottaa.