MONKI AW JACKETS

Monki oli eilen niin olevinaan mun kotimatkani varrella(no eihän se oikeasti ole) ja pistäydyin käymään, vedoten siihen, että ei mulla kuitenkaan ole varaa mitään ostaa. No enhän mä sitten mitään ostanutkaan, mutta vietin piinaavaan monta minuuttia peilin edessä, sovitellen rakkaustakkeja. Niitä oli yhteensä kolme ja menin tosiaan rakastumaan niistä jokaiseen. Mun pitää ehkä pistää itteni säästökuurille, mutta jos te ootte enemmän rahoissanne ja jaatte yhteneväisen vaatemaun allekirjoittaneen kanssa, niin kattokaapa mitä mahtavaa ne oikein on menneet suunnittelemaan! 

Vasemmalla keikistelevä takki oli Monkin mallistoissa mielestäni viime talvenakin, mutta rakastuin tulisesti vasta nyt, kun näin tämän syvän, smaragdin vihreän uutuusvärin. Takissa on hauska, hieman munamainen leikkaus, mutta se istui kuitenkin yllättävän skarpisti. Tuntuu tyhmältä parittaa vaatteita väliaikaisen hiusvärinsä kanssa, mutta arvatkaa kuinka makeelta tuo näytti violettien hiusten kaverina? 

Kuvakaappaukset54

Keskellä olevan voisi luokitella ennemminkin jakuksi tai kyllä tuo vielä näillä keleillä takistakin menee. Oon käynyt himoitsemassa sitä ohimennen jo useampaan otteeseen ja tänään tein sitten sen virheen, että kiskaisin sen päälle asti. Ihan mahtava! Oikealla näkyy lisää tuota bomber-mallia, johon olen tällä hetkellä niin mielettömän ihastunut. Pörröisen bomberin erikoisuus on ehdottomasti se, että helman resoria on vain etukappaleella ja takaa se on taas hiukan skarpimmin leikattu. 

Ah ja voih kun rakastuminen on rankkaa. Jos siellä ruudun toisella puolella on joku hyvä haltiatar, joka tahtoo tehdä meikäläisen onnelliseksi, niin nuo kaikki kolme saa lähettää mun oveni taakse koossa S. Josta tulikin mieleeni, että olenko muuten ainoa, joka joutuu ottamaan Monkin vaatteissa aina rutkasti pienempiä kokoja kuin normaalisti? Kiskaisin tuon vihreän unelman ensin niskaani tottuneesti koossa L ja kihittelin peilikuvalleni. Näytin lähinnä siltä, kuin olisin 5-vuotias, joka on pukeutunut äitinsä takkiin. En tiedä sitten johtuuko tästä mun 

huikeasta pituudestani vai mistä…