MINT&BURGUNDY

Aion käyttää maailman ehkä omituisinta mielikuvaa, mutta nyt on pakko. Tiedättekö, kun aamiasbuffetissa on eri minuuttimäärillä keitettyjä kananmunia? No tiiätte tietty. Ne lyhyimmät hetket kuumassa vedessä kärvistelleet on allekirjoittaneen mielestä parhaimpia, kun taas ne yhdeksän minuutin harmaat kuulat sais joutaa mieluummin roskikseen kuin ruokapöytään. Asukuvien kanssa kaikki toimii päinvastoin. 

Oltiin tänään Mimmin kanssa käymässä Remingtonin pressitilaisuudessa ja näpsäistiin sen jälkeen pikaisesti asukuvat meikäläisestä, ennen kuin Mimmeli hyppäsi bussiin ja körötteli takaisin kotia kohti. Minun kolmen-minuutin-kuvani saattaisivat ehkä kuulua roskakoriin, mutta annetaan nyt niille edes mahdollisuus. 

DSC04873

DSC04895

DSC04888

DSC04890

DSC04876

KAULUSPAITA GINA TRICOT/ BOMBERJAKKU CUBUS/ NAHKAPÖKSYT + KAULAHUIVI + BALLERIINAT H&M/ KAULAKORU TIGER/ LAUKKU ”2NDHAND”/ 

Varmaan yllättävää, jos sanon, että tänään aamulla kaikki lähti liikkeelle kauluspaidasta. Kauluspaidan pirulaisesta, joka eilen meni rikkomaan meikäläisen kuukauden kestäneen shoppailulakon. Mutta kun se oli niin kovin kaunis. Niin kaunis, että se oli pakko heittää päälleni heti tänään. Ja ”vahingossa” mätsäilin lopun asuni noudattelemaan sen värimaailmaa. Ennen inhosin liian ennalta-arvattavia väriyhdistelmiä, mutta musta tää näyttää aika kivalta. Vai mitäs tei ootte mieltä? Suosittelen noin muutoinkin yhdistelemään syksyisiä sävyjä niihin keväisiin pastelleihin. Tulee näppärästi hyödynnettyä koko vaatekaappia. Esimerkiksi maastonvihreä on aika mahtava pari kaikille puuterisille söpöläisille.