LINDEX GOES FORSSA

Ei tule ihan heti mieleeni, koska olisin viimeksi omistanut postaukseni sisällön ainoastaan forssalaisille ja siinä lähistöllä majaa pitäville, mutta Indiedays Inspirationin kautta pyysivät mua mukaan sellaiseen kampanjaan, että nyt on niin tehtävä. Tietty muutkin saa olla mukana meiningissä, mutta veikkaisin, että asia kiinnostanee eniten juurikin noita vanhan kotikaupunkini asukkeja. Forssalle kun on käynyt sellainen onni kohdalle, että pieneen puotivalikoimaan on tulossa uusi tulokas ja aika suurikin sellainen. Huomenna torstaina meinaan ovensa avaa, mikäpä muukaan kuin Lindex. 

Itse en valitettavasti pääse paikalle huomenna avajaisiin, mutta kaikki te, joille se on mahdollista, suosittelen. Lindexin syysmallisto kun on aikas ihana. Jos sanat harmaameleerattu printti teeppari, tekonahkainen kellohame, farkku sen ikisessä muodossa ja sopivan simppelit leikkaukset kuulostavat teistäkin hyvältä, suosittelen vielä suuremmalla lämmöllä. Nyt avajaisten ajan noita tuotteita kannattaa muutoinkin käydä hypistelemässä, sillä 

Lindex tarjoaa torstaina ja perjantaina koko valikoimastaan -20% juurikin tuolla Forssan myymälässä. 

Minä itse ajattelin käydä tsekkaamassa mestan viikonloppuna, kun vihdoin pääsen visiitille kotimaisemiin, mutta kävin ennakkoon täällä Helsingissä katselemassa hiukan tarjontaa. Ja sainpas mä napata mukaani muutamat lempparituotteetkin, jotka näkyvät tässä: 

DSC04660

DSC04742

DSC04684DSC04721DSC04667

VAHAPINTAISET THE BLACK PANT-COLLECTIONIN HOUSUT 29,95 (CLICK!)

ISOLIERINEN VILLAKANGASHATTU 24,95 (CLICK!)

RUUDULLINEN PUSERO KIETAISUETUOSALLA 34,95 (CLICK!)

Vahapintaiset housut on pitkään olleet yksiä lemppareitani, mutta niitä harvoin löytää mistään. Ainakaan sellaisia sopivan istuvia. Nämä kaunokaiset puolestaan olivat melkeinpä täydelliset. Korkeahko vyötärö, napakka materiaali ja kultaiset yksityiskohdat olivat juuri sellaisia, jotka puhuttelivat minua. Melkeinpä tulee arvatenkin lahkeiden pituudesta, mutta enpä muista koska olisin sopivan mittaiset housut itselleni jostain löytänyt. Ja kuten olette ehkä huomanneetkin, kääräisen tällä hetkellä kaikkien housujeni lahkeet tuolla tavalla lapsenomaisesti rullalle. Paita puolestaan oli täysin must-have, on niin täydellisesti minun näköiseni. Väljä leikkaus, kietaistu yläosa ja vihreä väri sai meikäläisen sydämen sulamaan. Ja hatulla päätin sinetöidä liilan hiuslookkini tuoman noita-lisänimen. 

MITÄS TYKKÄÄTTE TYTÖT?

 SEKÄ ASUSTA ETTÄ LINDEXIN RANTAUTUMISESTA FORSSAAN?