I LOVE ME MESSUT & ARVONTA

Kuten olen tässä aikaisemminkin jo useaan otteeseen maininnut, niin meikäläinen tosiaan aloittelee syyslomansa parin viikon kuluttua töiden parissa I love me-messuilla. Osallistun ensimmäistä kertaa kyseiseen tapahtumaan, joka onkin pohjoismaiden suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma. Samaan aikaan messukeskuksen kun valtaa Terveymessut, Kauneusmessut, Muotimessut ja Koru & kello -messut. Aika varmasti löytyy jotain kiinnostavaa jokaiselle, ainakin jokaiselle yksilahkeiselle. 

Hirmuisesti ei mulla ole lauantaiselle messupäivälle tehtävää, mitä nyt menen tutustumaan itse messujen tarjontaan sekä hengailen messualueelta löytyvästä Bloggers’ Loungessa. Tuonne jälkimmäiseen tekin voitte tulla mua moikkailemaan ja tietty hihasta saa tulla nykimään ihan tuolla muuallakin. Yllättävästi ja mitä luultavammin mut voikin bongailla Muotimessujen puolelta. Kokosin yhteen tuon päivän kiinnostavimmat ohjelmat, joita ainakin tahtoisin ehtiä käymään kurkkaamassa: 

TOP 3 I LOVE ME-MESSUT 12.10 LAUANTAI:

12.30 Suunnittelijan tie asiantuntijaksi kansainvälisille muotialan markkinoille – Aki Choklat 

14.30 Elle esittää: Saimi Hoyerin vieraina kiinnostavia muotivaikuttajia 

16.00 Talven 2013-14 trendit ja katsaus kevään 2014 muotiin – Antti Rimminen 

Kuvakaappaukset55

Ja koska epäreiluahan se olisi, että messuille pääsisin vain minä, niin tekin saatte mahdollisuuden voittaa liput itsellenne ja avecillenne kyseisille messuille. Mulla onkin jaossa neljä lippupakettia kahdelle hengelle ja voitte osallistua arvontaan jättämällä sähköpostiosoitteenne tämän postauksen kommenttilaatikkoon 7.10 mennessä. 

Ja sitten vahtaatte silmä tarkkana sähköpostianne, jotta mä saan teidän nimenne tuonne ovelle ajoissa. Tällä kertaa kun ei lähdetäkkään lähettelemään mitään konkreettisia lippuja, vaan arvonnan voittajat pääsevät osallistumaan messuille haluamanaan päivänä ilmoittautumalla(ja vilauttamalla henkkareitaan) Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin Info-pisteellä. 

PS. Jotta ette ihmettele, I love me-messujen sivuilla mut mainitaan useaan otteeseen virheellisesti Indiedaysin bloggaajana, mutta ihan Indiedays Inspirationin kautta siis puuhailen messuilla ja mitään blogimuuttoa ei ole edelleenkään näkyvillä tällä tontilla :-)

EDIT// KISA PÄÄTTYNYT, VOITTAJILLE LÄHETETTY SPOSTIA!