HELSINKI FASHION WEEKEND

Vaikka kotikaupunki on nykyisin uusi ja koulukavereidenkaan kanssa ei vielä tule vietettyä juurikaan aikaa koulun ulkopuolella on sosiaalinen kalenteri jatkuvasti yllättäen täynnä. Torstaina mun iltaviihdykkeestäni piti huolen L’oreal, jonka tytöt olivat ystävällisesti kutsuneet mut nauttimaan ensimmäistä kertaa järjestettävien Helsinki Fashion Weekendien tunnelmasta. L’orealilla oli tapahtumassa mukana omana Maybelline ständinsä, jossa riitti väkeä kuin pipoa. Mutta onkos se nyt ihme, kun siellä huiput meikkaajat, mukaan lukien mahtava Mariela Sarkima tekivät naisista kauniita ja saipa siellä itse läiskiä itselleen uusia Maybellinen, yllättävän luonnollisen näköisiä tekokynsiäkin. Itselläni oli valitettavasti sen verta vahvasti meikkiä naamassa ja kynnetkin juuri geelattu, että jouduin luopumaan kunniasta, mutta mielenkiinnolla seurasin kyllä vierestä. Ja sainpas mää mukaani pienen pussukankin, jossa oli muutama juttu arkimeikkiä boostaamaan. Ne esittelen sitten myöhemmin ja nyt puolestaan kuvia itse tapahtumasta, joka oli oikein kelvollisesti järjestetty, kiitokset siitä. 

P1011239P1011225

P1011221

P1011245

P1011250P1011307

Torstaina tapahtumaa hostasi Cosmopolitan ja käsiohjelmassa oli tapahtumaa vaikka muille jakaa. Iltaan sisältyi uuden MyCosmo blogiportaalin lanseeraus, kaksi muotinäytöstä(joista toinen juhlisti upeasti Paparazzin 30 vuotista taivalta) sekä esiintyjiä aina Nabihasta Kim Cesarioon. Aikasmoinen ilta, eikös? 

P1011216P1011288

P1011280P1011334

P1011291

P1011321

Viimeinen kuva tiivisti tapahtuman tunnelman aikas loistavasti. Laila Snellman upeine ja jopa legendaarisine malleineen(mukana menossa mm. Angelika Kallio ja Ninja Sarasalo) tanssimassa lavalla Paparazzin synttäreiden ja varmasti myös onnistuneen näytöksen kunniaksi. Tuon iloisen ja mahtipontisen näytöksen jälkeen tapahtuman tunnelma alkoi pirskahtelemaan oikein kunnolla ja tietysti minä ja muutamat muut paikalle kutsutut bloggaajat aloimme olemaan niin väsyneitä, että aloimme kiltisti hipsiä kotiin päin. Ensi vuonna tarvinnee juhlia sitten hiukan pidempään!