HAPPY KITTY

Yllätän itsenikin ja ylpeänä esittelen taas uunituoreen satsillisen uusia asukuvia. Tai eipäs huijata, eivät ne oikeastaan ihan niiiiin uusia ole, vaan nappaistu lauantaina entisen koulukaverini Elinan toimesta. Elina kun oli perjantaina hakkauttamassa itselleen mahtipontisen kokoista tatuointia reiteensä ja tuli sitten minun luokseni yökyläilemään. Perjantain käytimme tietysti parantaen maailmaa eli kokkailemalla oikein tulista linssipataa ja uunikasviksia sekä kumoamalla muutaman skumppapullon kotisohvalta käsin. 

Lauantaina puolestaan koitettiin vähän tsempata ja lähteä hiukan Hermanninkin ulkopuolelle. Siispä alennusmyynneistä löydetty puuvillarotsi niskaan ja kaupungille. Yllättäen raahasin seuralaiseni myös Kallioon maailman parhaille falafeleille. Ajattelin koukuttaa kaikki ystävänikin Fafa’siin, jotta ruokapaikasta ei sitten jatkossakaan tarvitse keskustella sen kummemmin. 

DSC04591

DSC04602DSC04589DSC04604

TAKKI ZARA/ NAHKAPÖKSYT, LAUKKU, TOPPI JA LOAFERIT H&M/ 


Fafa’sissa lounasti meidän lisäksemme myös nainen, joka teki meikäläisen päivästä vielä astetta paremman. Hänen vilpittömän ihastunut ilmeensä huomatessaan kisuloaferini ja kommentoidessaan niitä erityisen söpöiksi teki minusta puolestaan vilpittömän iloisen. Ihanaa, kun ihmiset osaavat avoimesti kehuskella toisia, myös niitä tuntemattomia. Mää tietysti kiitin kauniisti ja totesin niiden olevan kovin aikuismaiset, mutta minustakin kovin suloiset. Sillä en voi kestää ihmisiä, jotka kohteliaisuuden saadessaan VÄHÄTTELEVÄT juuri kehuttua asiaa. Itsekriittisyys sallittua, itsensä/valintojensa mollaaminen ei niinkään.