GOING BACK HOME

Vaikka olenkin sopeutunut hyvin Helsinkiin ja erityisesti Hermannin leppoisaan ja rauhalliseen eloon, on pakko myöntää, että tällä viikolla iski jo pienoinen koti-ikävä. Siksipä meikäinen istuskelee nyt läppärinsä kanssa bussissa, jonka määränpää on ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon Forssa. Suuntaan kimpsuineni isosiskon sohvalle ja toteutan suuret suunnitelmani. Ne pitävät sisällään kaikkea uskomatonta. Ajattelin esimerkiksi nukkua pitkään, löhöillä sohvalla ja katsella elokuvia ja nähdä kaikkia niitä rakkaita, jotka ovat jaksaneet mulle vuorotellen soitella melkein päivittäin. Olen sukulaisteni silmissä mitä ilmeisimmin harvinaisen uusavutonta sorttia. 

Pitäisi kai ottaa teille kliseisiä ”oon matkalla jonnekkin ja näytän söpöltä mun jäälatten kanssa”-kuvia tietokoneen kameralla, mutta totuus on hiukan toisenlainen. Tai oonhan mä bussissa, mutta söpöydestä en menisi puhumaan. Onnistuin sähläämään taas totaalisesti oikeastaan kaiken, mitä tapahtui koulun jälkeen ja lähdin aikamoisessa lennossa asemalle päin. En oo söpö ollenkaan, vaan kiltisti sanottuna hiukan räjähtäneen näköinen ja matkaeväätkin jäi tällä kertaa kauppaan. (Virhe, törkee jano.) Siispä kuvia keskiviikolta, jolloin käytiin Mimmin kanssa tutustumassa yhteen ihan mielettömän makeeseen risteilyalukseen. Siitä syystä mää koitin noin skarpilta näyttää, ei ole tulemassa tavaksi. 

DSC04755

DSC04770

PAISLEY-KUVIOITU KAULUSPAITA JA AURINKOLASIT GINA TRICOT/ FARKKULEGGINSIT PIECES*/ LAUKKU JA SANDAALIT H&M/ RANNEKELLO ESPRIT/ *saatu blogin kautta 

Nyt mää heitän Vaio-vauvan kannen kiinni ja taidan ottaa pikku päikkärit. Ehkä se Forssan pysäkkikin sitten tulee hiukan nopeammin. Hyvää viikonloppua muruset, vaikka mää kyllä mitä luultavimmin päivittelen nykyiseen yllättävän tiheään tahtiini myös tulevina päivinä. Jos en siis ole a) linnoittautunut kavereiden&herkkujen kanssa sohvalle koomailemaan tahi b) luopunut aiemmista rela-suunnitelmistani ja linnoittautunut johonkin Forssan pubiin kavereiden&kaljan kanssa. 

PS. Kiitti muuten tuolle ohueen kauluspaitaani tarttuneelle vienolle tuulelle. Näytän kuvissa siltä, kuin kiirehtäisin synnytysosastolle päivänä minä hyvänsä.