CRAZY COLOR

Eikös se vanha viisas sanonta menekkin niin, että syksy on muutoksien aikaa? Meikäläisen elämässä on lähiaikoina ainakin tapahtunut niin paljon, että muutokset eivät enää edes tunnu kovin pelottavilta tai ahdistavilta. Uutta asennetta elämässä siis. Se näkynee myös alapuolella olevista kuvista, joista en oikein osaa kertoa mitään. En tiedä mikä luonnonvoima sai luonnollisissa hiussävyissä ikuisesti jumittavan naisen yksi kaunis päivä marssimaan kauppaan ja ostamaan Crazy Colorin suoraväriä, jonka sävy on nimeltään Burgundy. No onhan se kyllä muutoinkin yksi lemppareistani. 

DSC04646DSC04644DSC04648

Erityiskiitoksen haluaisin kyllä antaa minua palvelleelle myyjälle. Kampin Cybershopin tiskin takana meinaan oli iloinen nuori neitokainen, joka jaksoi neuvoa uusavutonta, ensimmäistä kertaa shokkiväreillä leikkivää minua niin hyvin, että saatan sanoa onnistuneeni tehtävässä. Ohjeet olivat simppelit ja allekirjoittaneen lisäyksien kanssa menevät jotakuinkin näin: 

1. Pese hiukset shampoolla(ei hoitoainetta) ja föönaa oikein kuiviksi. 

2. Levitä väri tasaisesti hiuksiin ja ehdottomasti käytä suojakäsineitä(itse suosittelen myös suorittamaan aktin paidatta, jotta pitkänä liehuvat latvat eivät sohlaa tekstiilejä). 

3. Osta suihkumyssy ja tunge se päähäsi värin levittämisen jälkeen. Tai vaihtoehtoisesti voit samalla vältellä ufoja tai vaikkapa villinä käyviä sähkömagneettisia aaltoja ja kietaista päähäsi vanhan kunnon foliohatun.

4. Tumman pohjavärin kanssa kannattaa antaa vaikuttaa tunnin ajan, jotta väri tarttuu kunnolla. Vaalennettuun hiukseen imaisee kiinni nopeamminkin. 

5. Pese väri pois, nauti tuotteen hoitavien ainesten pehmentämistä suortuvista ja lähde kaupungille järkyttämään ihmisiä. 

Värin pitäisi säilyä hiuksissa noin 8-12 pesua ja itse en ainakaan ensimmäisen pesukerran jälkeen huomannut siinä juurikaan mitään eroa. Oikeastaan odotan jo innolla, että se lähtee hiukan haalenemaan ja hiukset näyttävät jälleen vähän erilaisilta. Ja ensi kerralla kokeilen ehdottomasti jotain enemmän siniseen taittavaa violettia, hihi! 

Ja sitten se kriittisin kysymys…..mitäs tykkäätte meikäläisen uudesta tukkaväristä?