BEAUTIFUL THINGS AT LINDEX

Tei murmelit varmaan muistattekin, kuinka hypettelin viime viikolla, että Forssaan avattiin uusi Lindexin myymälä. Meikäläinenhän oli mukana meinigeissä Indiedays Inspirationin kampanjan kautta ja kävin viikonloppuisella kotivisiitillä sitten kurkkaamassa myös tuon uuden liikkeenkin. Forssan Lindex oli pelkistetty, siisti ja toi uuden malliston hyvin esille. Musta jopa tuntui, kuin tuolla olisi ollut laajemmin tuotteita, kuin Lindexin Aleksanterinkadun liikkeessä, mutta luulenpa, että se johtui vain hyvästä esillepanosta. 

Tytöt tiskin takaa kertoivat, että avajaisissa oli ollut hurjasti porukkaa ja Lindex oli saanut hyvän vastaanoton. Kävikö teistä siellä joku? Löysittekö mitään? Mä ainakin olisin voinut raahata sieltä mukanani vaikka mitä, mutta opiskelijabudjetti ei tällä kertaa ihan antanut myöden. Kuvailin teille kuitenkin lemppareitani ja vähän tuota liikettä muutoinkin. Muokkasin ne hiukan epäloogisesti mustavalkoisiksi, mutta kun ne näyttävät niin kauniilta näin. 

DSC04802

9.91

Ensimmäinen lempparini on ehdottomasti rento farkkupaita, joka eroaa mukavasti massasta valkoisten pikku pilkkujensa ansiosta. Pähkäilin viime viikolla pitkään tämän ja sen vihreän ruutupaidan välillä, mutta tämä jäi kuitenkin kauppaan. Harmi sinänsä, sillä kun siitä otti oikein liioitellusti ison koon, se oli ihan mieletön./ Asusteosastolta puolestaan löytyi hauskat länkkärityyliset balleriinat, joiden terävistä kärjistä ja ommelluista kuvioista pidin oikein kovasti. Olivat muuten aika pientä kokoa ja mä jouduin ainakin sovitteleen normaalia kokoa suurempia kenkuleita.

DSC04806DSC048329.9

Lindexin tytöt olivat stailanneet kaikki mallinuket mustavalkoisiin ja meikäläinen tuijotteli tätä kokonaisuutta innostunein silmin. Tuplanahka ei ole makuuni, mutta kellohelmainen nahkahame ja paksu neulepaita puolestaan sopivat yhteen täydellisesti. Tahdon kummatkin!/ Harmaameleerattu t-paita lemppareissani? Yllättävää. Tämä oli kuitenkin mukavan pehmoista materiaalia, väri oli täydellinen ja teksti toi siihen freshin säväyksen. Toimii näin syksyllä oikeastaan ihan minkä kanssa tahansa.

DSC04798DSC04826

Vaikka mä taistelinkin liikkeestä ulos tyhjin käsin (ei ollut helppoa, voin kertoa) sain mä mukaani kuitenkin liikkeen More at Lindex-kortin. Kanta-asiakkaana saa kuulemma itselleen tarjouksia, kutsuja esimerkiksi ennakkoalennusmyynteihin ja saapa tuolla kerrytettyä jonkinnäköisiä bonuspisteitäkin. Käykää kurkkaamassa lisätietoa täältä, jos kiinnostuitte! Mää odotan pelonsekaisin tuntein, että sieltä kilahtaa joku alennusprosentti ja käyn kantamassa kotiin nuo kaikki himoitsemani vaatteet, haha!