ADD SOME SMART HEADLINE OVER HERE

No ompas nyt taas. Meinaan vaikeaa tämä kirjoittaminen. Eilen syytiin sunnuntaita, tänään ajattelin syyttää maanantaita. Aikuinen nainen kai ottaisi syyt niskoilleen ja myöntäisi, että nyt ei vaan luonnistu. Mutta en mää ihan niin vanhaksi ole vielä ruvennut. Sen sijaan ajattelin hiukan itkeä teille siitä, kuinka hirmuisen tahmeaa on nyt sekä kirjoittaminen, että kuvaaminenkin. Onneksi sentään instagram tuntuu päivittyvän, vaikka muuten on inspiraatio hiukan kateissa. 

instagram124instagram123instagram125

Instagramissa on se mukava puoli, että sen kautta elämä näyttää aina niin mukavalta. Vaikka olisi sillä hetkellä vähän tylsimys ja viettäisi suurimman osan vapaa-ajastaan joko peiton alla tukkoisen nokkansa kanssa tai sohvalla ruisleipää mutustellen. Huppista! Tällä viikolla ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja teen kaikkea sellaista mitä on pitänyt tehdä jo muutama viikko sitten ja ehkä vähän enemmänkin. Tänään aloitin projektini käymällä vihdoinkin postissa(ja eksymällä TAAS matkalla sinne) sekä uskaltautumalla toisen kerran parin viikon sisään Medismilen suuhygienistin tuoliin. Sieltä muistoksi mukaani sain nuo viimeisen kuvan ihanan valkoiset hampaat. Niistä lisää myöhemmin, nyt mä meen tiskaamaan tuon viikonloppuna syntyneen astiavuoren. 

Oon selvästi jo aikamoisessa vedossa.