SOMETHING LIKE THAT

Instagram-addiktioni ei vaan ota laantuakseen, vaan kuvia tulee edelleenkin napsittua sinne tasaisen tappavaa tahtia. Kokosin teille taas koosteen niistä parhaimmista otoksista, joita sinne on tullut tässä parin viikon aikana napsittua. 

instagram109

Forssa sanoi mulle hyvästit suht arvokkaasti ja loihti taivaalle ihanan pastelliset sävyt viimeisenä iltanani. Tahtoisin sanoa, että tirautin dramaattisesti muutaman kyyneleen kun istuskelin viimeistä iltaa meidän pikkuisella parvekkeella ja katselin tyhjentynyttä olohuonetta, mutta taisin olla liika väsynyt mihinkään itkemistouhuihin. Sen sijaan mä katselin Carrien päiväkirjoja ja mussutin mamman leipomaa lohipiirakkaa.


instagram110

Olin uumoillut tuntevani satavarmasti jonkinlaista koti-ikävää ensimmäisinä päivinä ja buukkasinkin päiväni täyteen ohjelmaa. Perjantain vietinkin Emmin ja Mimmin kanssa lounastaen ja vieraillen H&M:n showroomilla ja viikonlopuksi Laura ja Tiiamari tulivat pitämään mulle seuraa ja auttamaan mua hiukan purkamaan muuttolaatikoita. 

PS. Eikö ookkin ihan sairaaaan makee tuo Monkin leobomber? Tahtoo!


IMG_20130823_143420

IMG_20130819_161106

instagram111

IMG_20130825_152302

Tällä viikolla mä olen puolestaan aloittanut koulun ja kuvaillut tylsyyttäni Instagramiin varmaan jokaikisen aamupalani ja päivälliseni. Muuttorumban jälkeen on ihanaa jälleen kokkailla omassa keittiössä ja syödä kaikkea herkullista&puhdasta kaikkien niiden noutoruokien sijaan. Tällä viikolla lemppareita on ollut erityisesti reippaasti chilillä terästetty linssimuhennos sekä erilaiset smoothiet ja fruitiet. 


instagram113

Aikaisin aloitettu viikonloppu tarjosi onneksi paljon tekemistä. Torstain vietin kierrellen Taiteiden yössä, perjantaina raahasin itseni Kulttuurin Kaisaniemeen katselemaan miltä opiskelijameininki oikein näyttää ja lauantaina sain Mimmin kyläilemään!


instagram112

IMG_20130824_044013

Oon myös nakkaillut ilmoille ehkä vähän turhankin paljon kuvia pärstästäni ja suhteellisen kiusallisista peiliposeerauksistani. Tällä viikolla kova juttu on ollut viininpunainen huopahattu, nahkapöksyt ja kaikki ihanan pehmoinen&syksyinen. Ensi viikolla voisi vaikka tsempata hiukan värimaailman kanssa ja pukeutua johonkin muuhun kuin tuohon lemppari jalokiviväriini.