SHE’S A LADY..OR NOT!

Asukuvien yhteydessä höpiseminen tuntuu aina jokseenkin turhalta kirjoittajasta ja varmaankin yksitoikkoiselta teistä lukijoista. Mutta pakko tehdä muutama huomio näistä lauantaina, tihkusateessa otetuista kuvista. 

Ensimmäisenä pakko mainita se, että tiedostan hyvin vaatekappaleen ryppyisyyden. Olen onnistunut välttelemään silitysraudan ostamista pienen ikuisuuden, mutta viime vuoden viettäminen vaatetusartesaanin opintojen parissa onnistui tekemään ikuisesta rentoilijastakin yllättävän tarkan naisen. Siispä seuraava hankinta olkoon silitysrauta, jotta saan mielenrauhan ja kehtaan jatkossakin esitellä asukuvani teille. 

DSC04048

DSC04074

DSC04050

MEKKO SHEINSIDE*/ MAASTOTAKKI CUBUS/ 

NAHKALAUKKU 2NDHAND/ BALLERINAT CIN CIN AMICA/

*saatu blogin kautta

Toiseksi on pakko hiukan ääneen pohdiskella sitä, kuinka tämä oma pukeutumistyyli tuntuu edelleenkin jatkuvasti muuttuvan. Tai muutakaan syytä en meinaa keksiä sille, miksi tunsin itseni omituisen vaivautuneeksi ylläolevassa asukokonaisuudessa. Mekko on uusi ja pukee minua mielestäni oikein hyvin. Peittää jopa tämän kesän aikana kasvatetun masuni, joka on saatu aikaiseksi liian monella viinilasillisella ja pasta-annoksella. Heitin päälle maastokuvioisen takin ja jalkaan piikikkäät balleriinatkin, mutta silti vähän ahdisti. Johtuneeko siitä, että olen hengaillut kesällä enemmän boyfriendfarkuissa ja tennareissa, kuin hulmuavissa helmoissa? Olen kyllä huomannut ostavani tällä hetkellä muutoinkin paljon yksinkertaisimpia ja ehkä, no aikuisempia vaatteita, kuin muutama vuosi takaperin. Ehkä mää sit vaan alan vanhenemaan.