REPEATING MYSELF

Taisinkin myöntää jo edellisessä postauksessa, että puikkelehdin koko viime viikon sekä turvapöksyissäni että värissäni. Nahkabyysat tuntui sopivan yhteen taas kaiken kanssa, mitä vaatekaapista löytyy ja syksy mielessä ymppäsin viininpunaista asuun kuin asuun. Hyvänä esimerkkinä toimii lauantaiset vetimet, jossa kävin mutustelemassa Sörkän Fafa’sissa krapularuokaa Mimmin kanssa. 

Tukkakin oli vielä hiukan kostea pikaisen suihkun jäljiltä, joten koitin paikata tilannetta vetäisemällä huopahatun päähäni. Sen yhteensopivuudesta kimonon kanssa voidaan olla tietty montaa mieltä. 

DSC04332

DSC04351

DSC04339

KIMONO KAPPAHAL/ NAHKAPÖKSYT+PELLAVATOPPI H&M/ HUOPAHATTU MONKI/ NAHKALAUKKU PIECES*/ BALLERIINAT CIN CIN AMICA/ 

*saatu blogin kautta

Tänään mä otin itseäni niskasta kiinni ja kiskaisin vaihteen vuoksi jalkaani farkut sekä maustoin asuni harmaalla, kultaisella ja maastonvihreällä. Oli pakko heittää kaulaan killumaan isoin statement-kaulakoru mitä varastoista löyty, sillä naamataulu oli niin mielettömän väsyneen näköinen huonosti nukutun yön jälkeen. Taisin nukkua yhteensä noin neljä tuntia ja niistäkin pari sohvalla teemuki kädessäni. Voinette siis päätellä kuinka paljon harmitti, kun menin koululle ihan vain toteamaan, että ei mun tarvitsekkaan olla siellä? Uusi yritys huomenna. 

Kiinnostaisko nämäkin?