NOW IS THE RIGHT TIME

Tuo pääkoppani sisällä sijaitseva orgaaninen kokonaisuus, jota aivoiksikin kutsutaan, on toiminut lähiviikkoina hyvin tahmaisesti. Olen keskittänyt kaiken energiani tehokkaasti suurin ja hiukan pienempiinkin elämäni muutoksiin. Siispä olen ollut lapsellisen innoissani, jos olen onnistunut saamaan jonkun mielestäni hyvän idean. 

Hyvänä esimerkkinä toiminee se omahyväinen hymy, kun kekkasin kiinnittää CaseAppista saamani kuoritarrat puhelimen sijaan jo olemassa olevaan, hiukan naarmuiseen suojakuoreen. Ei tarvinnut ostaa uutta, kirkasta kuorta(jotta kivat kuviot näkyisivät sen läpi, mutta puhelin säästyisi kolhuilta) ja vanha neonpinkki kaverini sai vielä lisää elinaikaa itselleen. 

DSC04170

DSC04177

ITSE SUUNNITELTU KUORI CASEAPP saatu blogin kautta 
(CaseApp löytyy muuten myös instagramista @caseapp!

Kuorien suunnitteleminen oli muutenkin aika mainiota taukoa pakkaamisesta. Kuvan löysin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta ja se on Alexander Henryn käsialaa. Suunniteltu alunperin ilmeisesti kankaaksi. Päälle osuva ja toivottavasti syksyn hämärinä iltoina inspiroiva teksti ja koko setti tilaukseen. Tuli muutamassa päivässä ja kiinnittyi todella näppärästi kuoren pintaan. Happy me!