NEW SHOESx2

Syksyn vaatebudjetti taitaa olla meikätytöllä aika olematon, mutta kerkesin tekemään muutamat kenkähankinnat vielä tuossa kesän puolella. Esittelyyn pääsevät nyt, kun ovat vihdoin päässeet käyttöön asti muuttolaatikoiden pohjilta. Nämä ensimmäiset näittekin jo viime viikolla. Ovat ne petolliset nahkasandaalit, jotka tyhmänä vetäisin jalkaani ensimmäistä kertaa ensimmäisenä koulupäivänä. Rakothan ne tietty hankasivat. Tarvitsee toivoa, että oli vain kertaluontoinen juttu, ajattelin meinaan ehtiä käyttämään näitä vielä muutamasti ennen kuin varpaita alkaa paleltamaan liikaa syystuulessa. Sen verta paljon mä noista aleista napatuista kaunokaisista tykkään. 

DSC04230

DSC04240

DSC04233

NAHKASANDAALIT H&M PREMIUM 

DSC04249

DSC04246

DSC04257

MOKKAKENGÄT SELECTED

tilattu blogin kautta saadulla lahjakortilla

Toiset kengät tilasin kuukausi sitten syksyä ajatellen. Tai oikeastaan ajatuksenani oli tilata mukavat ja ajattomat kengät, joilla kelpaisi tassutella syksyllä kouluun, ennen bootseihin siirtymistä. Selectedin leoparditossut ovat unelmanpehmeät jalassa ja minusta ainakin täyttävät jälkimmäisenkin vaatimuksen hyvin. Tietty mokkanahkaiset eläintossut saattavat hiukan riidellä toisten klassisuuden käsitteiden kanssa. Mukana tuli muuten myös sähkönsiniset nauhat, joilla kengistä saa entistä sähäkämmät! 

Mitäs ootte mieltä?