MAYBE SOON ENOUGH

Tänään olen keksinyt kolme hyvää syytä, miksi syksy saisi mun puolestani jo tulla. No ensinnäkin ja ilmiselvästi se tarkoittaisi sitä, että sillon tää aina vaan jatkuva pakkaaminen ja kamojen raahaaminen olisi jo ohitse. Saisin myös maailmaani jotain muuta sisältöä ja ehkä puhuisinkin silloin tällöin jostain muusta. Toisena pakko mainita tämänpäiväiset ei niin mukavat kohtaamiset eläinkunnan kanssa. Myönnän kirkuneeni ja hypähdelleeni muutaman askeleen pois päin autostani, kun näin etuoven juurella kurnuttavan jättiläismäisen sammakon. Kotiin tullessani meinasin puolestaan saada paskahalvauksen kun yhtäkkiä sohvalle viereeni laskeutui vaaksiainen. Tiedättekö ne hervottoman isot, hyttysiltä näyttävät kammotukset, jotka eivät ainakaan wikipedian mukaan vahingoita ihmistä millään tavalla? Pelkään silti mennä nukkumaan, sillä kadotin pirulaisen ja olen vakuuttunut että se se tulee vähintään istumaan naamalleni yön aikana. 

Kolmanneksi pakko hehkuttaa jo hieman syysvaatteita. Odotan jo innolla neuleisiin kietoutumista, bootseja ja mielenkiintoisia yhdistelmiä. Tai mitä sitä kieltelemään, syksy on pukeutumismielessä edelleenkin allekirjoittaneen mielestä ihmisen parasta aikaa. Ei edes kevät, jolloin lämpö kyllä kutkuttaa, mutta värit ovat aina niin hailukoita eikä varsinkaan useiden lemppari: kesä. Kesällä kun ei saa luovasti kerrostaa ja yhdistellä, vaan koittaa lähinnä selviytyä ilman lämpöhalvausta. 

Musta on hauskaa välillä etsiä inspiraatiota näytöslavojen ja huippusuunnittelijoiden sijaan tavallisemmista lookbookeista. Tällä kertaa tarkastelun alle jäi Lindexin AW lookbook, josta löysin muutamia omaa makumaailmaani miellyttäviä asioita. 

KUVAT LAINATTU TÄÄLTÄ(CLICK!)

288463_1280

Ostin taannoiselta blogikirppikseltä itselleni vaaleankeltaisen neuleen Pepin pöydästä ja olen nyt entistä vakuuttuneempi, että aion yhdistää sen tutusti ja turvallisesti tekonahkaisten pöksyjeni kanssa. Tarvinnee koittaa lisätä asuun Lindexin tapaan myös jotain vaaleaa beigeä, jotta kokonaisuudesta tulee pehmoisempi! 

288456_1280

Vaikka omistan suhteettoman monta maastonvihreää takkia ja jakkua, olen vakuuttunut, että tarvitsen kokoelmiini vielä tämän yksilön. Se on yhtaikaa ihanan skarppi vetoketjuineen ja terävine kauluksineen että sopivalla tavalla rähjäinen eläväpintaisen materiaalinsa vuoksi. Tämän kokonaisuuden innoittamana tekisi mieleni myös yhdistää vaaleanruskeat nilkkurini paljaiden säärien kanssa.

288464_1280

Hameet on tänä syksynä kuumaa kauraa, ovat ne sitten tyttömäisen kellomaisia tai naisellisen nuolevia kynähameita. Kynähametta en ainakaan vielä osaa itselleni kuvitella, mutta kellohame olisi kiva saada päivitettynä versiona. Tänä syksynä se voisi olla musta/laivaston sininen/harmaa ja jotain mielenkiintoista, jäykkää kangasta. Esimerkiksi paksu nahka voisi olla hauska kaveri kaikille pehmoisille ja värikkäille neuleille. 

Toisaalta noin skarpisti pukeutuminen tuntuu tällä hetkellä vielä hiukan ylivoimaiselta. Siispä en aio vielä valittaa(taisin jo tehdä niin?) tästä yhä vallitsevasta kesäisestä ilmavirrasta. Sillä olihan se tänäänkin ihan mukavaa liihotella paljain varpain kesäsateessa, kummitädiltä saatu luomupuuvillainen, väljästi leikattu mekko päällään. Ja paeta sisälle hörppimään kahvia ja katselemaan läpi isoäidin kätköistä löytyneitä vanhoja valokuvia. Kai sitä saa sitten taas kietoutua niihin paksuimpiin kaulahuiveihinsa ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi.