H&M AW 2013

H&M:llä menee tällä hetkellä hyvin, siis niin kuin noin minun silmissäni. Kesän New Icons-mallisto oli mielestäni niin ihana, että omistan siitä yhteensä muistaakseni neljä vaatekappaletta ja kaksi asustetta. Lompakkoni kannalta hiukan huonompi juttu on se, että ne pirulaiset olivat menneet suunnitellemaan äärettömän kauniin malliston myös syksyn ja talven varalle. Kävin kurkkimassa sitä perjantaina ja taisin ihan pikkuisen rakastua. 

Runsaasti erilaisia materiaaleja ja muotoja yhdistelevä mallisto oli keväällä näytteillä myös Pariisin muotiviikoilla. Aika hienon debytoinnin tekivät, sanoo meikäläinen. Eniten fiilistelin hienostunutta värimaailmaa, nahkaisia jalkineita, paksuja neuleita, ylisuuria leikkauksia ja aivan älyttömän kauniita koruja. Otin teille muutamia kuviakin, jotta pääsisitte mukaan malliston tunnelmaan. Harmi kun kuvien kautta ei saa välitettyä sitä materiaalien tuntua tai sitä, kuinka kauniin räätälöidyiltä malliston yksityiskohdat näyttivät. 

DSC04031DSC04001

DSC04011DSC04017

DSC04007

DSC04024

DSC04005

DSC04028

DSC04036

DSC04034

DSC04027

Näkyykö jotain, mikä on aivan pakko saada ilostuttamaan tulevaa, mitä luultavammin jälleen loputtomalta tuntuvaa pimeää vuodenaikaa?