FRESH HAIR, FRESH START

Olenko ainoa, kenen hiukset ei kesän jälkeen(kyllä, nyt on syksy) ehkä ole ihan niin paraatikunnossa kuin sopisi toivoa? Omalla tavallaan ne meikäläisenkin hapsenet kyllä näytti ihan kivoilta. Aurinko oli haalistanut ja raidoittanut koko kuontalon yllättävän vaaleaksi ja se sai hapsottaa sellasella rennolla tavalla hiukan suuntaan jos toiseenkin. Toisaalta latva oli päässyt kuivahtamaan sen verta käppyräksi, että sitä oli vaikea saada harjatuksi ja jos totta puhutaan, niin aika epätasaiselta se värikin alkoi näyttämään. Kesällä tulee myös usein mentyä kauneudenhoidon kanssa sieltä missä aita on matalin ja hiusten hoitaminen tuntuu vieläkin turhemmalta. Siispä oli ihan kiva hiukan päivittää tukkaa uuteen kuosiin. Avunhuutooni vastasi jälleen yhteistyökumppanini Johanna, jonka tuolissa olen istunut jo kerran jos toisenkin. Tällä kertaa siis missiona tehdä meikän hiuksiin ihanan syksyinen sävy. 

20.8

20.81

20.82

Ja aikas kivasti me onnistuttiinkin, kun mä eilen lopulta istahdin Pin Up Hairin penkille. Sävy on ihanan pehmoinen ja hiekkainen sekä ennen kaikkea sopii meikäläisen päähän kuin se olisi omani. Alkujärkytyksen vallassa(tämähän siis tapahtuu aina, kun teen hiuksilleni jotain ”radikaalia”) pidin sitä hippasen liian tummana, mutta nyt päivän sitä katseltuani olen oikein tyytyväinen. Voi olla, että mua jopa harmittaa, jos tuo väri pääsee tuosta vaalenemaan ensimmäisten pesujen jälkeen. Kuvat ei nyt muuten toista väriä jotenkaan yhtään totuuden mukaisesti, täytyy koittaa ottaa parempia asap! 

20.84

Mitäs tei tykkäätte? 

Näyttääkö taas vaihteeksi tummempi kuontalo freshiltä? 


Ps. Niin ja hei, jos satutte vaikka innostumaan itsekin syystukasta ja varailette itsellenne ajan Johannalle, niin ehdottomasti kysykää kauniisti jos neiti taiteilis teidänkin hiuksiinne jonkun kivan letin! Se käy meinaan niin näppärästi, ettei voi oikein kun kateellisena katsoa ja manata omia nakkisormiaan.