FAR TOO FINE

Bloggaamisesta on tullut taas ihana osa arkirutiineja. Sen huomaa parhaiten siitä, että heti kun siitä pitää pientä taukoa, tulee ikävä kirjoittamaan. Tällä viikolla on tapahtunut taas niin mielettömän paljon, että on pakko ollut vähän priorisoida. Eilen mä muun muassa sammahdin aika lahjakkaasti noin kuusitoistaminuuttia yli kymmenen, koulupäivän ja blogitouhujen väsyttämänä. Hyvänä esimerkkinä hektisyydestä toimii myös se, että ainoa asia mitä tämä kokkikolmonen syö tällä hetkellä kotona, on aamupala. Ja sekin on aika köyhän puoleista, kun on unohtanut koko viikon käydä ruokakaupassa. Nimimerkillä tattarinäkkäriä, appelsiinimehua ja kahvia ilman maitoa tänäkin aamuna. 

Nytkin oikeasti katselen kaiholla tuota mun aamukiireissä petaamattomaksi jäänyttä sänkyäni ja mietin, että otan huomenna tupla-annoksen kofeiinia junamatkalle, jotta jaksan ahkerasti muotoilla seitsemän tuntisen koulupäivän ajan. Mutta nyt ei auta väsy, kun tekee mieli jakaa asukuvat eiliseltä. Kuvat, joissa en näytä yhtään itseltäni. Ihan liika fiiniä sanon mä ja rötvään taas tutusti ja turvallisesti täällä rillit nokalla ja sotkunuttura pään päällä. 

DSC04449

DSC04463

DSC04461

DSC04443

DSC04459

KIMONO PULL&BEAR/ TOPPI+NAHKAHOUSUT H&M/ 

REPPU 2NDHAND/ LOAFERIT NELLY/ 

Mimmi oli kiva kaveri ja teki mulle tuollaisen lettikruunun koristamaan mun hiukan epäonnistuneesti liilaksi sävyttämiäni hiuksia(niinpä, missä se liila on?). Näyttää tosi makeelta näin kuvista katsottuna, mutta hitto kun en vaan osaa olla noin ”pyntättynä”. Koitan kyllä harjoitella, lupaan!