BOOM BOOM ROOM

On harvoja asioita, joista jaksan innostua yhtä paljon, kuin täydellisen värisestä kynsilakasta. Se saa asun kuin asun näyttämään hiukan skarpimmalta ja viimeistelee omalla, usein hiukan villillä tavalla, kokonaisuuden. Meitsin suosikeihin kuuluu erityisesti vahvan väriset mattalakat, kuten turkoosi ja oranssi sekä sellaiset glitterlakat, joissa ei ole hilehippuja säästelty. Viime talvi tuli vedeltyä pitkälti kynsitarrojen ja glitterin voimin, nyt kesällä kirkkaat värit tuntuvat omilta. Siispä olin aikas innoissani kun L’Oreal lähetti mulle ylläripakettina Essien tämän vuoden neon collectionin. Kuvat eivät ehkä toista sävyjä täydellisesti, mutta voin kertoa, että aika mehukkaita ovat. 

DSC03860

Kirkasta neonfuksiaa testailin viime viikolla, tällä hetkellä sormissa on tuota villiä oranssia ja varpaita koristaa samettinen, mutta sähäkkä sininen. Tekisi mieleni taas poistaa kynsilakat ja testata tällä kertaa ehkäpä tuota hellyyttävää, mutta ultrakirkasta karkkipinkkiä taikka tuota huvittavan nimen omaavaa vihreää. Oikeesti, shake your money makers? Kihiihihih. 

DSC03866

DSC03871

Valkoinen blanc on aika makea yksinäänkin ja musta tuntuu, että on pakko testata sitä ihan vain tuollaisenaankin. Mutta tällä kertaa se sai toimia pohjana ja peittelin sen kiltisti muutamalla kerroksella oranssia. Maltti oli valttia tämän combon kanssa, sillä mitä tasaisempi ja kuivempi oli valkoinen pohja, sitä nätimmältä näytti päälle sivelty väri. Päällyslakka olisi ollut oiva lisä vielä yhtälöön, mutta mun kaikki kriteerit täyttävät on tietysti jo Helsingissä. 

Millasissa kynsissä te ootte viihtyneet tänä kesänä?