NERDY GLASSES = BEST GLASSES

Tää postaus piti kirjoittaa jo viime viikolla, mutta meitsin pää junnas niin tehokkaasti asunnon etsimisen parissa, että se siirtyikin sitten näppärästi tälle päivälle. Meinaan piti kertomani, että tää nörtti sai uudet rillit nokalleen. Testailtu on ahkerasti ja nyt näistä ehkä onkin parempi kertoa, kun olen viilettänyt ne nokallani useampana päivänä sekä töissä että yhdessä hyvin tuotteliaassa asuntonäytössäkin. Näytin nää päässäni varmaankin jotenkin erityisen fiksulta, sillä määhän nappasin muiden hakijoiden nenän edestä unelmakämpän Hermannista, jihuu!

Mut siitä lisää myöhemmin, nyt kattellaan noita mun uusia akkunoita. Ne on tyylilleni uskollisesti isot, paksusankaiset ja mahdollisimman nörttimäiset. Uutta puolestaan on yllättävän pyöreä muotokieli ja ruskea väritys. Oikein hyvin passaavat meikäläisen naamaan, vaikka ne täysin sovittamatta yhteistyökumppaniltani Firmoolta tilasinkin. Ovat olleet mukavan kevyet käyttää ja kehuja on pakko antaa myös siitä, että jopa mun supertehokkaat linssinä ovat yllättävän ohuet. 

P1010811

P1010831P1010796

Firmoolla on muuten edelleenkin voimassa tarjous, jonka kautta saa ensimmäiset kakkulansa pelkkien postikulujen hinnalla. Asiaan voi tutustua tarkemmin täällä! Itselläni tilaus&toimitus on aina käynyt kovin kätevästi. Ensin valitaan mieleiset kehykset, sitten valitaan niihin optikon reseptin mukaan linssit ja reippaan viikon päästä kakkulat toimitetaankin jo suoraan kotiovelle. Tai meikäläiselle ne tuotiin kylläkin töihin. Sinänsä aika huolestuttavaa, että lähettipojat ovat niin tuttuja, että mitään kyselemättä kiikuttelevat paketit jo työpaikalle, kun ei kotona ole ketään avannut ovea.