MONKI AW13 Anytime, Anywhere, Any Way

Harvoinpa tulee tänne nykyisin hehkuteltua tulevia mallistoja ja niiden herkkuja, mutta nyt on yksinkertaisesti pakko. Sillä nyt tuli niin kaunista postia Monkilta, että on pakko jakaa teidänkin kanssanne. Rakastan rakastan noita mehukkaita ja syviä värejä, yllättävän kepeitä printtejä ja rentoa stailausta. Näyttää jopa hiukan siltä, kuin Monki olisi kasvanut aikuiseksi, tietysti sillä omalla persoonallisella tavallaan. Mutta niin, tässä hiukan herkkupaloja teille mallistosta, joka leviää lopun kansan tietoisuuteen vasta ensi viikolla. Me muutamat Monki-diggarit henkeen ja vereen saatiin vähän niinku tutustua mallistoon jo varkain näin ennakkoon. 

Nor

Nor_3

Moira

Ensi syksynä mäkin tahdon näyttää tuolta. Meikkaa tuhrata joko huulet tai silmät tummiksi ja jättää hiukset auki hiukan sotkuisesti. Piiloutua huonoina päivinä sitten sen kiharapehkon ja ison neulepaidan taakse ja vähän parempina olla huutomerkkinä tuplaprintteineni. Mutta kaikista eniten tahdon näyttää noin itsevarmalta. Tallailla kaduilla vaatteissa, joista kukaan ei oikein sanoa mistä ne on ostettu ja millä vuosikymmenellä. 

Ah joo, sitä mä tahdon. Mun ajatukset pyörii muutenkin tällä hetkellä ihan hurjasti syksyn ympärillä. Nypin varmaan jokaikisen ohimohaiveneni miettiessä tulevaa asuntoani ja stressaan tai lohtusyön itseni hengiltä ennen kuin edes löydän sitä. Mutta kyl tää tästä, mää nyt vaan olen tällänen pieni malttamaton pötkö, niinkuin rakas ystäväni Mimmi kauniisti ilmaisi.