KESÄTARJOUS KESÄHIUKSILLE

Meitsin uudessa vakkarikampaamossa Pin Up Roomissa olis tällä hetkellä aika sweet deal menossa. Vähän kulahtaneen ja räjähtäneen kesätukan kun voisi käydä laittaan kuntoon kaheksalla kympillä. Oikeastihan tuommoinen väripaketti liikuskelee siellä satasen paremmalla puolella, mutta kuten olen jo hehkuttanutkin, nuo tytöt tuolla ovat erityisen mukavia ja näköjään reilujakin. Siispä hinta matalaks ja sisältyypä siihen myös leikkauskin. Ei paha sanon mä. 

Voisin meinaan vaikka veikata, että jonkun muunkin hiustenhoito rutiinit ovat näin kesällä hiukan suurpiirteisempiä kuin normaalisti. Tai mää ainakin ilmoittaudun siihen kastiin, joka muistaa harjata hiuksensa ehkä kahdesti viikossa eli just silloin kun pesasee ne jossain muussakin kuin järvivedessä. Tai oikeastaan mä ehkä toivon, että minunkaltaisiani on muitakin, ettei tarvitsisi tuntea niin kamalan huonoa omaatuntoa laiskuudestansa. 

967699_10151661333529420_521199402_n (1)

JOS OLET HAPSUHAIVEN, NIIN CLIKITI CLICK VAAN AIKAA VARAAMAAN TÄÄLTÄ!

Mä olen oikein yllättänyt itteni tässä lähiaikoina ja haaveillut koko ajan mitä mielenkiintoisimmista tukkaviristyksistä. Jossain vaiheessa haikailin punaisen perään, sitten kiinnosti blondit ja nyt olen muutaman päivän kuolannut violetin perään. Näin jossain sittemmin unohtuneessa lähteessä kuvan tytöstä, jolla oli tumma tyvi ja loppu pää violettia. Ihan mahtavat! Uskaltaisko sitä vihdoinkin syksyllä repästä, kun ei tarvi enää miettiä sitä, että näyttää jotenkuten asialliselta asiakaspalvelu työssään….hmmn. Mitäs tei sanotte?