JUST A LITTLE SOMETHING THAT MAKES ME HAPPY

Tuleva elämänmuutos, jonka en osannut suin surminkaan kuvitella osuvan kohdalleni, laittaa meikäläisen ehkä ihan ansaitulle säästökuurille näin loppukesäksi. Onneksi olin siis tehnyt tuossa juhannuksen korvilla päätöksen pysyä kaukana ahdistavista alennusmyynneistä, joista usein tulee raahattua kotiin vain jotain epäminumaista tai muutoin epäsopivaa. 

Tai no, teinhän mä muutaman hairahduksen. Hairahdus numero yksi oli viaton pistäytyminen paikallisessa Seppälässä, joka sijaitsee aivan liian lähellä mun vakioruokakauppaani. Ensin löysin bikinit. Tumman siniset, sopivan naiselliset ja pirun imartelevat. Pakko ostaa, olivathan ne alennuksessakin. Sitten satuin ihan vahingossa iskemään silmäni yhden -50%-rekin välistä pilkistelevään kukkajakkuun. Rakastuin mielettömästi ja pompahtelin iloissani ystävieni luokse. Olivat kuulemma juuri viisi sekuntia aiemmin naureskelleet kyseiselle vaatekappaleelle. Jassoo, no määhän ostan sen silti. 

DSC03444

KUKKAJAKKU SEPPÄLÄ 

Ja onhan se nyt aika mahtava. En malta odottaa hiukan viileämpiä kelejä(siis niihin saa silti mennä kauan, mieluusti vaikka kolme kuukautta), jolloin yhdistän tämän rentoihin farkkuihin, valkoiseen t-paitaan, loafereihin ja paksuun maastonvihreään kaulahuiviin. Ah! 

Niin, ja se hairahdus numero kaksi on mittakaavaltaan hiukan suurehkompi. Nimittäin nettikaupat. Kiitos vain kovasti hyvästä sähköpostipommituksesta H&M, Nelly ja Zalando. Viimeisimmän paketti saapui jo ja mä sydän verta vuotaen pakkailin palautukseen mm. jumalaisen Benettonin syystakin ja viininpunaisen Friis&Companyn pikkulaukun, jonka tuotenimi oli ihan varmasti ”itse-täydellisyys”. Mutta onneksi mulla oli sinne sentään 50 euron lahjakortti, jonka olin saanut taannoiselta piipahdukselta Zalandon tulevien mallistojen showroomille. Siispä sain hyvillä mielin pidettyä luonani peplum-helmaisen pikkumustan sekä alla näkyvät niittiloaferit. 

DSC03454

NIITTIKENGÄT ZIGN

(tilattu blogin kautta saadulla lahjakortilla) 

Tai en mä oikein tiedä miksi noita kutsua. Ovat jotenkin liian paksu pohjaiset/umpinaiset loafereiksi ja muistuttavatkin ulkonäöltään enemmän niitä Vansin klassisia Slip-oneja, eikö? No kutsumanimestään huolimatta tykkään niistä oikein kovasti. Jos olisin yhtään taipuvaisempi tulevaisuuden ennustamiseen, niin veikkaisin että korvaan näillä ballerinat tuossa syssymmällä ja puhki kulutan pohjat ennen buutsikeleihin siirtymistä.