EVERYDAY HAPPINESS

Joku pieni häiriö mun aivoissa koittaa painaa meikäläistä kokoajan johonkin kummalliseen kesäkoomaan. Se on sellainen, jossa tuntuu elävän pelkästään töille ja viikonlopuille. Tiedättekö, arjet paahdat kymmenen tunnin päiviä työssä, joka ottaa tällä hetkellä kevyesti pattiin ja iltaisin makaat kavereiden kanssa petaamattomalla sängylläsi pohtien menneisyyttä tai tulevaisuutta. Viikonloput puolestaan eletään hetkessä. Harrastetaan maakuntamatkailua, nukutaan siskonpedeissä, maistellaan noin jokatoista kyykkyviiniä jota Alkon hyllyistä löytyy ja keksitään mitä ihmeellisimpiä jatkoja, joilla valvotaan siihen asti, kun naapurissa aletaan jo syömään aamupalaa. 

Mutta koska viikonloppu ei ainakaan näillä näkymin ole ihan jokaisena päivänä, niin tarvii niihin arkiinkin jotain iloa saada loihdittua. Onneksi se on aika helppoa. Aamu alkaa hiukan pirteämmin, kun mussuttaa turkkilaista jugurttia ja marjoja, samalla kun koittaa taikoa siitä peilistä tuijottavasta möröstä työkelpoista, muotilehtien sivuilla on ihana tehdä minireissuja mielikuvitusmaailmaan, samalla kun viettää ruokatauon viimeistä varttia parvekkeella auringossa ja illat menee helposti kun keskittää ajatuksensa kauniisiin asioihin. Tarkoittaako se sitten blogien selailua, kukkien nyppimistä tai vaikka uuden kosmetiikkakeon läpi nypräämistä. Meikäläinen meinaan vastaanotti sellaisen viime viikolla L’Orealilta, ja pakko myöntää, että se on aika kutkuttava. 

DSC03688

Vai mitä sanotte turkoosista ja sinisestä ripsiväristä tai huulikiilloista, jotka näyttävät ihan paksuilta vahaliiduilta? Taikka kynsilakoista, jotka on niin täynnä erikokoisia pikku palloja, että ne näyttää kuin pieni lapsi olisi päässyt ne suunnittelemaan? 

DSC03694

DSC03713

Ripsiväreistä vaaleampi, turkoosi, tuli testattua jo viikonloppuna kun käytiin kavereiden kanssa ulkona syömässä. Se sai kovasti kehuja ja ihmetyksiä, ja päätin, että se saa jatkossakin piristää niitä mun kovin tylsiä nudemeikkejäni. Nuo Glam Shine-huulikiillot puolestaan pääsivät suoraan ihan jokapäiväiseen käyttöön. Antavat huulille ihanan raikkaan ja keveän sävyn, kirkastuen mitä useamman kerroksen jaksaa hinkata. Tuntuvat sopivan fresheiltä pitkään jatkuneen huulipuna-kauden jälkeen. Kynsilakoista en edes viitsi tohista sen enempää, kuin että mahtavia ovat. Itse testasin tuon mustavalkoisen jo, kaverilla puolestaan tuo sininen näytti ihan superilta. BB-voide(joka vittumaisesti päätti ylivalottua jokaisessa kuvassa) puolestaan meni vielä testausjonoon, joten palataan siihen joskus myöhemmin. 

DSC03699

DSC03703

Laatikon ”normaalimpaa” antia oli puolestaan Sublime Sun-tuotteet sekä Studio-sarjan kuivashampoo. Ensimmäiset ovat päässeet käyttöön jo ihan päivittäin, meikäläinen kun edelleenkin työskentelee päivät pihalla. Kummatkin tuoksuvat ihanan epäaurinkotuotemaisilta(tämä on sana) ja kuivahtavat levityksen jälkeen pikaiseen vauhtiin, mikä on aina iso plussa, jos sattuu olemaan yhtä malttamaton kuin meikäläinen. Kuivashampoo puolestaan on pelastanut jo muutaman rasvaletti-aamun ja tuo haiveniin mukavasti tuuheutta. Ainoa miinus tuotteen tuoksusta, joka on kieltämättä hiukan mielenkiintoinen. Milla muun muassa marssi yksi päivä töistä kotiin, nuuhki hetken aikaa ja kysyi epävarmasti, että ketä mies meillä oikein on ollut. Mää ja mun kuivashampoo se vaan tuoksuttiin, mies näiden kahden sinkkutytön asunnossa nyt olis ollut ihan pienoislaatuinen harvinaisuus.