BLACK BLACK AND….BLACK

Ajattelin ottaa kunnon niskalenkin omasta luonteestani ja luvata itselleni, että tämä on hetkeen viimeinen ”ostin-taas-sitä-ja-tätä”-postaus. En tahdo alkaa vinkumaan opiskelijaelämän kurjuutta ja rahattomuutta, vaan otan tämän haasteena. Ideana pitää omat pennoset visusti niiden hiukan tarpeellisempien asioiden parissa ja haksahtaa shoppailuun sitten vasta, kun olen tehokkaasti käyttänyt jokaikisen vaatekappaleeni. Siskoni suusta pääsi tänään meinaan viisaita sanoja, kun hän totesi ”että vaikka sulla olis koulussa jokaikinen päivä eri asukokonaisuus, löytäisit silti kaapistas käyttämättömiä vaatteita”. Ja myönnettäköön, taitaa olla oikeassa.

Siispä mä nyt isken tiskiin ne kolme vaatekappaletta, jotka annoin itselleni luvan pitää siitä massiivisesta Nelly.com:n aletilauksesta, jonka näpyttelin menemään tuossa muutama viikko takaperin. Kolme liiviä, kolmea eri mielenkiintoista materiaalia ja lupaan, miljoona eri asukokonaisuutta.

DSC03648DSC03654

NOWHEREN tekonahkainen bikerliivi on synteettisestä olomuodostaan huolimatta ihanan pehmoinen ja sopivalla tavalla raskas päällä. Haksahdin erityisesti väljään leikkaukseen, rentoihin tikkauksiin ja hiukan raffiutta antaviin vetoketjuihin. Kaipaa loppukesästä seurakseen liehuvia mekkoja ja syksyn tullen pehmoisia neuleita tai armeijakuvioituja hihoja. Mitä luultavammin vuoraudun viiman tullen tähän, edellä mainittuun lankakasaan, pillifarkkuihin ja bootseihin. Ja näytän kulmakunnan kovimmalta raggarilta.

DSC03660DSC03651DSC03657

Brittimerkki SAVANNAH oli jäänyt multa aiemmin täysin huomioitta, mutta nyt klikkailin kyseiseltä merkiltä kotiin näiden kahden pitämäni liivin lisäksi muutaman mekonkin. Ihmettelin kovasti, miten en ollut aiemmin hokannut Savannah Millerin(joo joo, sen Siennan sisko) hienovaraisesti trendikkäitä luomuksia, mutta nyt tulee kyllä aika varmasti tsekattua ne jokaisen sesongin aluksi. Sen verta ihastunut mä meinaan tuohon liivikaksikkooni olen.

 Paljetillisen yksilön toivon pelastavan meikäläisen kiireisiltä laittautumisilta, kun tarvitsee lennosta vaihtaa kouluvaatetuksesta iltavarustukseen. Näen tämän haaveissani mustien farkkuje, kulahtaneen t-paidan, sotkuisen kiharapehkon ja tumman huulipunan kanssa. Hapsullinen puolestaan näyttää hyvältä oikeastaan minkä kanssa tahansa. Tai ainakin siltä alkaa vähän vaikuttaa. Ihan sama mihin sitä mallailen, aina se näyttää yhtä hauskalta huomionkerääjältä alhaalla liehuvien narujensa kanssa.

Mikäs noista kolmesta on teidän lempparinne? Ja minkä kanssa pukisitte sen? 

Niin ja hei, vaikka mää tyttö lupasinkin hiukan kiristää kukkaroni nyörejä, niin pakko vinkata teille kuitenkin, että yhteistyökumppanini Cuponationin sivuilta löytyy alennuskoodeja Nellynkin sivuille. Tällä hetkellä siellä näyttää olevan listattuna vain nuo Summer Sale-alennukset, mutta kantsii tsekkailla heidän sivuiltaan jatkossakin aina alekoodit jos on tekemässä tilausta.