SOMETHING NEW, SOMETHING OLD AND SOMETHING BLUE

Mimmi kävikin tuolla jo kuittailemassa eilisen postauksen kommenttilaatikossa muutaman viikon vanhoista kuvista ja jatkan hei edelleen samalla linjalla. Tai ei nää kai ihan kahden viikon ikäisiä vielä ole, mutta aika vanhoja kuitenkin. Mutta pakko julkaista, koska a) näissä on niin kivan pirtsakat vaatteet&tunnelma ja b) nää taitaa olla ensimmäiset kuvat meikästä tämän uuden kuontaloni kanssa. 

Kävin tosiaan pääsykokeiden jälkeen jälleen Johannan luona Pin Up Hair Roomissa, jonka kanssa päätettiin jatkaa yhteistyötä ja hiukan ehostaa meikän kuontaloa. Liukuvärjäys alkoi tuntumaan jo hiukan kulahtaneelta ja ehkä jopa pelottavan massalta, kun tuntuu, että Forssassakin joka toinen vastaan kävelevä omistaa identtisen värjäyksen. Siispä Johanna teki mulle tyviraidat, jolla saatiin sitä aikaisempaa tummuutta pois sekä taittoi koko pään hiukan tuhkaisemman vaaleaksi. Et nyt on kuulkaas aikas vaalea kesätukka! 

DSC02302DSC02309DSC02312DSC02277DSC02323DSC02315DSC02290

KUKKAPÖKSYT, FARKKUJAKKU, TOPPI JA BALLERINAT H&M/ AURINKOLASIT GINA TRICOT/ JÄTTICLUTCH ZARA/2NDHAND/ RANNEKORUT KAPPAHAL, BIKBOK, SIX/ 

Täältä löytyis kampaamon nettisivut(CLICK!) ja täältä aikaisemmin keväällä tekemäni postaus(CLICK!), jossa näkyy enemmän tuota heidän kaunista kampaamoaan ja ihan itse tuo söpö Johannakin! Tällä kertaa tosiaan pääs käymään niin huvittavan harmillisesti, että meikän oli kamerasta loppunut akku….niin mun tuuria. 

Itse vaatteista sen verran, että on kesällä vaan helppoo. Voi heittää kaapista päälleen vähän niinku mitä vaan ja sen kaiken sekamelskan voi laittaa lämpimän sään piikkiin. Tai tässä tapauksessa koota koko asun jotenkin toimivaksi asusteiden avulla. Tai enmä kyllä oo ihan satavarma kuinka toimivat noi mun entiset lempparit, nykyisin hiukan liian isot kukkapöksyni ovat yhtä löysän ja lepattavan yläosan kanssa. Mutta eihän se haittaa? No ei.