MAYBE TOO LONG TO READ

Sain vähän vihiä siitä, että jotkut teistä ei ihan hirveesti innostu näistä instagramin anneista kootuista postauksista. Mutta kun musta näitä on niin kamalan kiva tehdä. Tulee hiukan tarkemmin käytyä läpi viime viikkojen tapahtumia ja ehkä ihan salaa hymähdeltyä omille tyhmille jutuilleen. Nyt kuluvina viikkoina on ainakin tullut mussutettua hyvää ruokaa niin, että napa raikaa, hengailtua maailman parhaiden naisten kanssa niin paljon kuin mahdollista ja fiilisteltyä tätä ympärillä vellovaa kesää. 

instagram87

Oon ehkä vähän outo, mutta olin lapsellisen onneissani kesän ekoista shortsit jalassa vedetyistä lenkeistä/ Oon kuullut epäsuoraa pilkkausta tästä mun oudosta tavastani kuvata kaikkea kukkivaa. En vaan voi sille mitään, että mun sisälläni asuu pieni täti-ihminen, jonka viherpeukaloa kutkuttaa turhankin usein./ Minä ja ystäväni Laura A. Lbiino. Sandaalit on muuten alelöytö muutaman vuoden takaa ja ne vaan toimii jostain syystä edelleen./ Samaisen ystävän kanssa spontaanilla lounaalla. Olut ja vuohenjuusto ne yhteen soppii….eiku ei. 

instagram88

Meitsi jälleen intoilemassa omenapuista. Tällä kertaa kera kaksarin ja maksihameen./ Kuskasin vaihteeksi töistä lisää kukkia parveketta koristamaan. Tarina ei kerro tietenkään sitä, että jouduin oikeesti tekemään kompromisseja, että sain noi jonnekkin mahtumaan. Eli toisin sanoen heittämään jo hiukan venähtäneet orvokit permannolle./ Minä ja ihana Sopuliinini siiderillä perjantain kunniaksi. Mikä oudointa, entiset mekkotytöt hengailivat oikein kimpassa farkut jalassa./ No se rakkauteni Laura, kyllä te ton ootte ennenkin nähneet./ 

instagram89

Konkeloin kauhealla kiireellä tyttöjen kanssa pelaamaan koripalloa. Mutta onneksi nättiä omenapuuta ehtii aina kuvailemaan, olipa kiire millainen tahansa./ No se meitin keidas, joka saa pieniä ihmettelyjä aina välillä. Ilmeisesti ihan kaikki kakskymppiset ei vapaaehtoisesti vietä kesäiltojaan nyppimässä parvekkeensa istutuksia./ Rannekoruja pitää edelleenkin olla niin maan perkeleesti./ Sekosin eräs iltapäivä ja kiikutin vihdoinkin kotiin kasan tusseja, joita olin himoinnut ikuisuuden kuola poskella. Paras heräteostos hetkeen sanon mä./ 

instagram90

Kuulostaa ehkä hiukan erakoituneelta, mutta me vietettiin päättärit Lauran kanssa ihan kahdestaan. Seuraksi tarvittiin vain aurinko ja alkoholi./ Mää niin rakastan Fafa’sia, mutta senkin te varmaan jo tiesitte./ Pääsin pääsykokeiden ajaksi punkkaamaan kaverin luokse Itä-Pasilaan. Pikkuisen yksiön pöydälle oli jätetty lappu, jossa listattiin muun muassa alueen yleisiä aktiviteetteja. Lempparini oli ehkä se kokeilemisen arvoinen ”Kuse hissiin!”./ Takkutukka tuskailemassa, että mitäs sitä tekisi reuhkalleen. Blondihan siitä sit viime viikolla tuli./ 

instagram91

Helsinki oli kamalan kaunista seuraa viime viikolla. Tässä ilta-auringossa kylpevä taivas, jota oli pakko pysähtyä kuvailemaan, vaikka joutui sen jälkeen juosta kipeiden penikoidensa kanssa laiturilta pakenevaan junaan./ Mulla on uusi, supermahtava reppu. Pääsykokeissa se kantoi uskollisesti mun vesivärejäni, saksiani sun muita kamppeita./ Fafa’sin falafelit on vaan niin rakkautta./ Lähdöissä treffeille Mimmin kanssa./ 

instagram92

Metropolia, toivottavasti tuleva opinahjoni./ Mimmin kanssa lounastreffeillä, yllättäen päädyttiin sushille./ Forumin Ciao Caffesta saa pirun hyvää jäätelöä, suhteellisen halvalla ja flirttailevan myyjäpojan tarjoilemana. Suosittelen./ Tarramania puhkesi taas pintaan, kun bongasin syyllisinä poseeraavat Marion ja Luigin./

instagram93

Fredan Sushibar+Wine oli ihanan skandinaavisesti sisustettu paikka, jonka viihtyisyyttä lisäsi pirteät tarjoilijat ja marimekon astiasto. Iso ylistävä taputus molemmille, lupaan tulle toistekkin./ Käväisin pikaisesti Helsingin visiitillä myös Zalandon pressitilaisuudessa. Hiki virtasi, mutta onneksi vaatteet olivat kauniita, seura hyvää ja skumppa sopivan viileää./ Pyjamapöksyt ja katu-uskottava printtitoppi hoiti homman kotiin taas kertaalleen./ Minä ja maailman paras Mimmi

instagram94

Mitä vaaditaan, että saadaan bloggaajat sekoamaan? Vadillinen ylisöpöjä suklaamuffinsseja….jep./ Meitsi kävi huoltamassa hiuksiaan jälleen kerran Pin Up Hair:ssa Johannan luona. Ulkona lörpöttelee rakas pikku Memmini./ Helteestä nauttiminen kostautui viime viikolla, kun kärvistelin viisi päivää järkyttävän hedarin kanssa. Torstaina hautauduin koko päiväksi peiton alle ja manasin auringon alimpaan helvettiin./ Käytiin Emmin ja Joannan kanssa Kiilassa lounaalla, hyvvee oli!/ 

instagram95

Elina uskaltautui poistumaan satakunnasta ja huristeli katsomaan Forssan meininkejä. Jotka ovat tietty aina yhtä vakuuttavia./ Poistin viime perjantaisen ketutuksen mussuttamalla pikalounaaksi tomaatilla vuorattuja jälkiuunileipiä ja selailemalla New Yorkin tuliaistani./ No suklaamuffinsi, ei tarvi vissiin selitellä, että se on shöpö ku mikä. Vaikka mun hampaat meinaskin sulaa./ Lähdössä lauantain viettoon, uudessa sinisessä rakkausmekossa. Sääretkin on muuten samaa sävyä eli niin kalpiat että kauhistuttaa. Toivottavasti johtuu filtteristä, tai meen vehtaileen jonkun päivettävän kanssa./ 

instagram96

Meillä on Natan kanssa käynnissä joku kummallinen läyhäys-kisa Instagrammin puolella. Koskien tietty meidän yrttejä, mitäs muutakaan./ Vietin vihreää lounastaukoa ja taioin lautaselle kaikkea kesäkurpitsasta basilikaan./ Taivuin Millan tahtoon ja lupauduin vihdoin ja viimein kokkailemaan kamalat kasat sushia, jota se oli jaksanut vinkua varmaan viimeisen kuukauden. Apukokkina toimi tietty Laura./ Olin varmaan ainoa ihminen, joka iloitsi tänäisestä rankkasateesta. Väisty hedari, tervetuloa kylmyys!/

Nyt mää painun ansaituille yöunille. Tänään sentään pikkasen myöhemmin kuin eilen, kun kellahdin puolikuolleena peiton alle(eiku päälle, soijaa pukkaa jo pelkästään kun ajattelen peittoa täällä meidän trooppisessa asunnossamme) jo hiukan yhdeksän jälkeen. Milla oli kuulemma sekoillut täällä useamman tunnin oikein antaumuksella, mutta meikäläinen oli tuhissut tyytyväisenä ja tietämättömänä tulevasta liskodiscostaan. Mä kun heräsin tikkana ja superpirteänä kello kahdelta. Kyllä, kello kahdelta yöllä. Oon ottanut tässä lähiaikoina vissiin turhan tiuhaan niitä petollisia viiden tai kuuden tunnin yöunia ja mun kroppani ilmeisesti luuli, että nyt oli aika herätä. Siinä mä sit istuin parvekkeella puoli kolmen aikaan yöllä maitolasin kanssa ja katselin utuisessa pimeydessä uinuvaa Forssaa. Voin kertoa, että oli muuten hiljaista.