I’M A BUSY LITTLE BEE, HONEY THAT’S ALL YOU NEED TO SEE

Silloin kun kevät oli vasta puhkeamaisillaan ja minä pikkuhiljaa heräämässä talviunilta, lupasin itselleni yhden asian. Lupasin, että koomassa vietetyn talven jälkeen otan ilon irti auringosta ja pidän itseni liikkeellä. Vastustan sohvan houkuttelua työpäivän jälkeen ja näen ystäviä, käyn lenkillä vielä silloinkin, kun tuntuu että kello on ehkä hiukan liian paljon ja istun mahdollisimman monta tuntia meidän parvekkeella ottamassa aurinkoa. Olen toteuttanut lupaustani naurettavan hyvin ja elänyt hymy herkässä viime viikot. Elämä maistuu paremmalta, kun kieltäytyy ajamasta autollaan enää metriäkään ja fillaroi musiikit korvilla töihin tai kun viettää spontaanin torstaipäivän ostaen kasan ylihinnoiteltuja, karkkisävyisiä tusseja ja lounastaen terassilla parhaan ystävänsä kanssa. Tai kun on ihan pirun väsynyt koulun ja töiden jälkeen, onnistuu jotenkin välttämään päiväunille kutsuvan sänkynsä ja lähtee sen sijaan tyttöjen kanssa heittelemään koripalloa. 

Harmi, että rennosti, mutta aktiivisesti eläminen verottaa meikäläisen bloggailua. Kieltäydyn tuntemasta syyllisyyttä, mutta myönnän ajattelevani harmillisen usein pikku blogini laiminlyömistä. Mutta jospa lupaan tsemppailla, aina sillai säännöllisen epäsäännöllisesti ainakin. Niin kuin vaikka nyt, kun ajattelin julkaista asukuvat, jotka on kuvattu teeman mukaisesti jo viikko sitten.

DSC02145

DSC02158

DSC02153

PITSIHAME+LAUKKU+BALLERIINAT H&M/ 

T-PAITA+AURINKOLASIT GINA TRICOT/ BIKERLIIVI SEPPÄLÄ/ RANNEKORUT BIK BOK+H&M+JC/ 

Ensi viikostakin saattaa hyvin mahdollisesti tulla aika hullu. Lähden huomenna suoraan töistä bussilla Helsinkiin, rasitan pääkoppaani kaksipäiväisillä pääsykokeilla ja loppuviikon painan taas duunia. Toivottavasti läppäri sentään aukeaisi hiukan useammin, tällä viikolla kun saldo oli huikeat kaksi kertaa.