HAVE A WONDERFUL MIDSUMMER MY DEARS

DSC02411DSC02601DSC02622DSC02376DSC02588DSC02412

Oli ihana syventyä äsken noihin viime kesäisiin kuviin, imeä itseensä kesäistä tunnelmaa ja iloista naurua. Sitä samaa tunnelmaa odotan tältäkin viikonlopulta, kun kurvataan kohti samaa saaristoa, samalla porukalla ja mahdollisesti jopa samalla kutkuttavalla tunteella. Yksi ehdoton kesän kohokohta kun on, vuosi vuoden jälkeen se, kun pääsen pitkäksi viikonlopuksi saaristoon hengittelemään meri-ilmaa ja eristäytymään totaalisesti todellisuudesta. 

Toivottavasti meikäläinen palailee sorvin äären hiukan vähemmän stressaantuneena ja toivottavasti tekin vietätte oikein rentouttavan(tai vaihtoehtoisesti järkyttävän kreisibailaus) juhannuksen. Nyt heitän uskomattoman kevyesti pakatun, farkkuisen reppureissuni selkään ja jalkaudun tuonne aurinkoiseen ulkoilmaan. 

OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE TEILLE IHANILLE!