CONSCIOUS CHOISES

Kuinka kieroa on julkaista asukuvat asusta, joka ei päätynytkään käyttöön asti? Tai siis päätyihän se. Kyllä mä siinä hengasin ainakin tunnin verran ja tasan tarkkaan siihen asti, kunnes tajusin paahtuvani, jos oikeasti kuvittelen lähteväni baariin pitkähihaisessa, ja vuoritetussa mekossa. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että seuralaiseni Laura kaivoi laukustaan(tai useista niistä, en ymmärrä miksi naisen tarvitsee pakata 65 vaatekappaletta mukaansa, jos tulee yhdeksi yöksi..) ihanan korallisen, ehkä jopa hiukan pinkkiin taittavan maksimekon. Tunsin itseni konservatiiviseksi tädiksi, juuri sellaiseksi joka lähtee päättäripäivänä radalle universumin syksyisimmässä kukkamekossa. Siispä päätin repästä, ja vaihdoin päälleni pikkumustan…..hyvä Pauliina. 

Mutta takaisin tuohon mitä-minun-piti-pukea-mekkoon. Ostin sen taannoin, tarkalleen varmaankin noin kaksi vuotta sitten H&M:n silloisesta Conscious Collectionista. Rakastin printtiä, niin paljon, että mulla on tuosta samasta kuosista myös kimono ja leikkausta. Jälkimmäisessä oli vain yksi sellainen pienoinen vika. Se ei istunut meikäläisen päälle ollenkaan. Onneksi tuli kuitenkin tuunauskurssi ja luokkakaverini Laura, joka tylsyyttä valitettuaan sai eteensä alla näkyvän ihanuuden. Se ei kaivannut kuin helman lyhennyksen ja olkasaumojen uudelleen muotoilun ja nyt se istuu kuin unelma! Vai mitä hä, oottehan samaa mieltä? 

DSC02234DSC02203DSC02254DSC02260DSC02247

DSC02224

KUKKAMEKKO H&M CONSCIOUS COLLECTION/ HAPSULAUKKU ZARA/ KORKKARIT BULLBOXER*/ RANNEKORUT BIK BOK+KAPPAHAL+SIX+GINA TRICOT/ 

* ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla

Oli muuten pakko hieraista silmiä kun muokkailin noita kuvia. Meinaan, kattokaa ny, jeesus mitkä sääret! Pitäs varmaan ahtaa nää pienen pygmin tukit vähän useemminkin tollasiin tappokorkkareihin, mut mää oon niin laiska. En vieläkään ymmärrä naisia, jotka vapaaehtoisesti(!!) sipsuttelee päivät pitkät ympäri kaupunkia korkkareissa. Mua ahdistaakin aina vähän koroissa. Koska, noh…..oon niillä niin pit-kä! Korkkareiden kanssa ei voi myöskään näköjään hymyillä, tai en mä muutakaan syytä keksi tolla kuvissa nyrpistelevälle diivalle. Vähän voi kyllä näyttää ilosemmaltakin, ihan vaan vinkkinä itelleni ensi kertaa varten….