THE PERFECT PARTNER

Olen löytänyt täydellisen kumppanin kesäksi. Se on ihanan kevyttä kangasta, sellaista joka ei hiosta helteellä ja joka liikkuu kauniisti kevyestäkin tuulen vireestä ja sen kuosissa yhdistyy hauskasti kaksi kesän trendiä: etninen kuvio ja liukuvärjäys. Sitä voi käyttää sekä hameena että mekkona, kotona hengaillessa tai terassilla kavereiden kanssa. Tällä viikollakin se on päätynyt päälle melkeinpä päivittäin, ihan vaikka vaan siksi aikaa kun olen istuskellut parvekkeella rusketuksen perässä. Alla olisi tyylinäyte tiistailta. 

DSC01903DSC01909

DSC01912-001

DSC01917

MEKKO, BALLERIINAT+LAUKKU H&M/ BIKERTAKKI SEPPÄLÄ/ 

AURINKOLASIT GINA TRICOT/ 

Pukeutuminen on tällä hetkellä muutenkin jotenkin miljoona kertaa yksinkertaisempaa. Ei tarvitse miettiä miljoonien eri vaatekerrosten yhteensopivuutta vaan voi vaan heittää ensimmäisen jakun naulakosta farkkujen seuraksi. Jalkaan voi työntää pehmoiset balleriinat ja hiukset saa olla huolettomammin. Niin kuin vaikka kokonaan harjaamatta, niin kuin näissä kuvissa. Yritän nauttiakkin pukeutumisen vapaudesta kun vielä kykenen. Koulua olisi meinaan jäljellä enää muutama viikko ja sitten joutuu taas päivittäin heittämään niskaansa sen iänikuisen työpaidan. Asennekysymys vissiinkin.