RECENTLY ON MY OLYMPUS

Muistin pitkästä aikaa tyhjentää Olympuksenkin muistikortille tallentuneita räpsyjä ja koska laiska olen, päätin koota ne kaikki yhteen postaukseen. Sekavaa voi olla, mutta ei sen kai niin väliä ole. Sekavaa tää meno on täällä blogissa aina muutenkin. Omistajansa näköinen siis vissiinkin. 

Mutta niin, lähiaikoina on tullut tallennettua tuon mun pienen ja näppärän 

kaverini kautta muun muassa…

P1010383

….uusien (puoli)pellavapäksyjensä fanitusta. Kuulin muutaman arvostelevan kommentin siitä kuinka nuo muka näyttävät pyjamapöksyiltä, mutta mää tykkään siitäkin huolimatta. Myönnettäköön, että tuollainen kuosi yhdistettynä pastelliseen liilan sävyyn voi olla aika petollinen. Onneksi harmaa teeppari ja nahkatakki hoitaa aina homman kotiin. Ja ei tuosta mätsäävästä kynsilakastakaan kai haittaa ole. 

P1010286

….kotikokkailuja. Nyt kun kämppis on taas muutaman kuukauden täyspäiväisesti kotona, ollaan tehty paljon ruokaa yhdessä. Onneksi tykätään aika pitkälti samankaltaisista sapuskoista, mitä mää nyt oon vähän enemmän tällänen viherpiipertäjä. Joskus kyllä joustan ja sorrun lihalinjalle. Ylläolevassa olin juur nostanut uunista vuuallisen kesäkurpitsaa, punasipuleita ja kirsikkatomaatteja, jotka oli kuorrutettu naudan jauhelihalla ja fetajuustolla. Katkaisin samalla yli puoli vuotta kestäneen ”en-kokkaa-lihaa”-ajanjaksoni ja kipitin morkkiksissa heti seuraavana päivänä ostamaan Foerin kirjoittaman Eläinten syömisestä. Opus odottaa vielä yöpöydällä jo valmiiksi kauhistunutta lukijaansa. 

P1010302P1010306

….postisedän mulle kiikuttamaa kosmetiikkaa. Ylemmän kuvan sisältö kuoriutui Livboxista, jonka Mimmeli oli mennyt mulle yllärinä tilaamaan kolmeksi kuukaudeksi eteen päin. (Mimmi muuten bloggaa nykyisin myös Livboxille oman uuden PlusMimmi-bloginsa lisäksi, jos ette oo huomannu.) Eniten innostuin tällä kertaa tuosta Dr. Hauschkan luomupunasta, jossa sekä sävy että sisältö ovat ihanan luonnollisia.

Alemman satsin puolestaan lähetti meikälle Milttonin tytöt. Jostain kumman syystä niillä neideillä on aina niin uskomaton vainu, että osaavat lähettää tuotteita finnien listimiseen juuri silloin kun naama alkaa muistuttamaan perunapeltoa. Neutrogenan Blackhead eliminating-tuotteet ovat olleet jo ahkerassa käytössä ja lemppariksi on noussut tuo uutuus nimeltä SOS Cleanser. Tuota kun lätkäisee naamiona nassuun muutamaksi minuutiksi, niin olo on lähes uudestisyntynyt.

P1010268

P1010264

….jonkun sateisen päivän asua. Harmittaa hiukan(no ei oikeesti) että kesä tuli niin ryminällä ja meikän uusi takki sai yhteensä kai kolme käyttökertaa. Yhtenä hiukan viileämpänä päivänä yhdistelin sen yllätyksettömästi puuteriseen sävymaailmaan, nahkapöksyihin ja suttuiseen lettikampaukseen. Sopivassa suhteessa söpöilyä ja ronskiutta, eli juuri täydellistä minun makuuni.