MOMMY, I HAVE BEEN A BAD BLOGGER

Välillä on ihan mielettömän kivaa ja vapauttavaa olla hiukan tuhma bloggaaja. Tiettehän, unohtaa kamera kotiin joka ikinen päivä ”ihan vahingossa”, vastailla sähköposteihin hiukan myöhässä ja ignoorata sohvan vieressä lepäilevä Vaio-vauva yhä uudelleen ja uudelleen. Tuhma bloggaaja myös vastaa kommentteihin hitaasti, ei jaksa postailla postiluukusta tipahtaneista korruptiotuotteista(siis eihän niistä oo pakko tietenkään, mutku näistä mää haluan) ja ottaa asukuvat jumalattoman tylsissä maisemissa noin kahdessa sekunnissa. Viimeisenä mainitusta olisi todisteita alla, koska eihän mulla tietenkään oo muitakaan kuvia varastossa. 

Tuhma bloggaaja on muuten näköjään myös on niin narsistinen, että on kuvannut omaa pärstäänsä blogiinsa vähän turhankin paljon. Vai olenko oikeasti ainoa jota ahdistaa tää liiallinen esiintymiseni näillä sivuilla? 

DSC01889DSC01880DSC01881

FARKKUPAITA+AURINKOLASIT GINA TRICOT/ ARMYTAKKI CUBUS/ HAME+VETURIHATTU H&M/ LAUKKU MANGO*/ BALLERIINAT CIN CIN AMIGA/ 

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla 

Mutta onneksi oon noin muutoin elänyt vähän liiankin aktiivista elämää. Puristanut vimmatusti ensimmäistä kouluvuotta pakettiin, nauttinut auringosta sekä töissä että meidän parvekkeellamme, juhlinut ahkerasti erinäisissä kekkereissä, kokannut ja tehnyt myöhäisiä iltakävelyjä ystävien kanssa. Syytän kevättä, joka saa mut kovin levottomaksi. On vaikeaa istua sisällä läppärin kanssa kun voi löhöillä partsilla orvokkipuskien vieressä. On vaikeaa keskittyä olennaiseen kun kaikki kaksilahkeiset näyttävät yhtäkkiä niin pirun komeilta. Ja on vaikeaa pukeutua järkevästi, kun tekee mieli kiskoa balleriinat jalkaan ja kirmata kaupungilla ilman takkia. 

PS. Jos ihmettelitte tukassa näkyvää outoa oranssia häivähdystä, niin myönnettäköön, että nää kuvat on otettu jo melkeinpä viikko sitten. Muut viettivät vapunpäiväänsä ylioppilashatussa, mutta meikä pisti päähänsä veturilätsän. Koitin vakuutella kaikille, että tuon saa kun opiskelee mustaa magiaa, mutta ei kukaan uskonut mua…..kumma.