LUX-CASE

Myönnän shoppailleeni tänä keväänä itselleni turhan paljon kaikkia uutuuksia, joissa olen kuvitellut köpötteleväni pitkin aurinkoisia katuja. Ihanan keveät puuvillapellavaiset printtipöksyt, joita ärsyttävän valheellisesti myytii nimellä ”pellavahousut”, kasan yksinkertaisia balleriinoja ja liehuvilla helmoilla varustettuja mekkoja. Oli siis ihan vain kohtuullista, että puhelinkin sai jotain, joka päivittää sen ilmeen helposti uuteen sesonkiin. 

Siispä meikäläinen valitsi itselleen turkoosia glitteriä, vaaleanpunaista paisleyta ja ultraohuella sangalla varustellut kuulokkeet kun yritys nimeltä Lux-Case otti minuun yhteyttä yhteistyön merkeissä. Tuotteet tulivat muutamassa päivässä ja vastasivat meikäläisen odotuksia paremmin kuin hyvin. Samsung vauvakin oli oikein tyytyväinen, kun sille löytyi kerrankin hienoja suojakuoria. Omistajasta nyt puhumattakaan.. 

P1010354

P1010376

P1010356

P1010350

P1010363

Ja jottei tää aina menisi niin, että meikäläinen vaan saa nauttia lahjuksista, niin päätettiin Lux-Casen porukan kanssa pyöräyttää teille pikkuinen arvonta näin kesän kunniaksi.

Jaossa olisi meinaan 50 euron arvoinen lahjakortti Lux-Casen verkkokauppaan, jonka voitte voittaa yksinkertaisesti kommentoimalla tähän postaukseen. Muistakaa jättää kommentin yhteyteen kuitenkin sähköpostiosoitteenne, niin meikä saa teihin yhteyttä, jos käy niin onnekkaasti, että satutte voittamaan. Arvonta on käynnissä aina tämän viikon sunnuntaihin(19.5) kello 23.59 asti.


Voittajan julkistusta odotellessa käykääpä tsekkaamassa Lux-casen nettisivut(CLICK CLICK!) sekä facebook-sivut(CLICK CLICK!).