INSTAGRAMMING

Jos tämä lähiviikkoina yllättäen saapuneen kesän hehkutus ärsyttää kovastikkin, niin suosittelen skimppaamaan seuraavat kollaasit. Meikä on meinaan herännyt kummasti auringon myötä eloon ja hypetän sitä myös aika surutta. Tahtoisin myös mainita, että alla näkyvät maininnat ”meistä” ei suinkaan tarkoita että meikäläinen olisi löytänyt itselleen uutta poikaystävää(not going to happen in a long time) vaan puhun tuosta mun serkku-kämppiksestäni. 

instagram68

instagram70

instagram72

instagram71

instagram73

Nyt mä menen vähän hellimään itseäni kuuman suihkun puolelle ja menen vällyjen väliin tuhisemaan. Huomenna on vapaata koulusta, mutta yllättäen menin kirjaamaan itselleni muutamat työvuorot vielä tälle viikolle. Ei auta siis kun herätä aamulla ja kiskaista työkuteet niskaan. Toivotaan että on ainakin aurinkoista, niin saan jatkaa projektia nimeltä papu.