AND THE WINNER IS….

Kylmän kosteaa ja ärsyttävän sateista torstaita tasapuolisesti kaikille! Olen taas tehnyt sen minkä nykyään näköjään parhaiten osaan ja pitänyt turhaakin turhempaa blogihiljaisuutta yllä. Kirjoittamisen sijaan olen syönyt jäätelöä ihan useampana päivänä, käynyt tyttöjen kanssa pelaamassa sählyä kuumottavassa auringonpaisteessa, tehnyt kirpputorilöytöjä ja makoillut kotona peiton alla piilossa pahalta maailmalta. En edes tiedä mitä pahaa maailmankaikkeus oli mulle tällä kertaa tehnyt, mutta mökötin tehokkaasti koko eilisen vapaapäiväni. 

Mutta nyt iloisempiin aiheisiin, eli siihen, että tättärää, meikä arpoi just viimeisimmän kisan voittajan: 

14.5

Onnea Mmerille, jolle mää naputtelin juur sähköpostia. Vastaa mulle pikavauhtia, niin saadaan sullekkin jotkut makeet kuoret piristämään luuria!