AMUSINGLY HAPPY

Se on suhteellisen hupsua, kuinka pienestä ihmismieli ilahtuu. Oon aika varma, että kesä saapuu joka ikinen vuosi, vaikka vähän välillä epäillyttääkin. Oon myös todella varma siitä, että joka ikinen vuosi on se ensimmäinen kerta, kun poistuu kotoolta ilman takkia. Ja ballerinat jalassa. Ehkä jopa ilman sukkahousuja. Silti taannuin hiukan lapsen tasolle kun avasin tänään ulko-oven. Kouluun lähdin rennosti farkkupaita liehuen, koulun jälkeen puolestaan kiskaisin päälleni iloisen kirjavan hameen ja jätin käsivarret paljaiksi. Ja olin, niin kuin sanottua, huvittavan iloinen. 

DSC01941DSC01952DSC01948DSC01945DSC01957

HAME, T-PAITA + VYÖ H&M/ LAUKKU PROMOD/ BALLERINAT CIN CIN AMICA/ 

AURINKOLASIT GINA TRICOT/ 

Iloiselta näytin myös kun sain Lauran seuralaisekseni neidin työpäivän päätteeksi. En ole tainnut vielä hehkuttaa teille sitä, että kaksi mun rakkainta ystävääni tulevat kesäksi takaisin Forssaan töiden perässä? No niin vaan tulevat ja meikäläisen tekisi mieli hyppiä tasajalkaa ihan silkasta onnesta. Olinkin kyllä jo vakaasti sitä mieltä, että toi Satakunta on hiukan liian kaukana…