THE BAD EFFECTS OF GOOD CONSCIENCE

Yritän aina olla tuntematta huonoa omaatuntoa postailemattomuudestani(kiva sanahirviö), mutta silti vaan aina tunnen. Blogi on mulle ainakin toistaiseksi pelkkä harrastus, joka nyt välillä jää hiukan tauolle kun juoksen hulluna koulun ja töiden välillä, ja viilletän viikonloput tyttöjen kanssa. Mutta silti mä olen yllättänyt itseni tämänkin viikonlopun aikana ainakin viidesti höpöttelemässä siitä, kuinka pitäisi varmaan kohta avata tietokone ja käydä tsekkaamassa jotain muutakin kuin kommentit täältä bloggerin puolelta. 

Mutta nyt loppu murehteminen ja alan purkamaan taas asukuvia, joita on yllättäen kertynyt viikolta varastoon jopa kolmelta päivältä. Go me! 

DSC01473

DSC01478

DSC01487

NEULEMEKKO H&M/ ARMYTAKKI CUBUS/ 

REPPU TOPSHOP/ SAAPPAAT VAGABOND*/ 

*ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla 

Kiitos Mimmille kuvista, jotka se räpsi meikäläisestä maanantaina ennen kuin kadottiin leffateatterin pimeyteen katsomaan ruokottoman huonoa elokuvaa. Kaksi miinuspuolta löydän kuitenkin kummastakin asiasta. A) Voiskohan toi nainen olla jatkossa hiljaa ottaessaan kuvia, ettei meikäläinen räkättäisi joka ikisessä kuvassa silmät kiinni ja suu auki? ja b) kuinka noloa on olla innoissaan jostain elokuvasta, hehkuttaa sitä toiselle niin paljon, että se tulee katsomaankin sen sun kanssa ja sitten lopulta todeta se suhteellisen kehnoksi tekeleeksi? Tosi noloa.