LEARNING FROM MY MISTAKES

Mulla on ihan pikkasen kerääntyneenä postattavaa teille, mutta onneksi tällä viikolla on hiukan rauhallisempaa. Ennakkotehtävät on postitettu ja koulun ja töiden ohella tarvitsisi naputella puhtaaksi ainoastaan yksi stailauksen tehtävä. Budapestin kuviakin on vielä julkaisematta, mutta maanantain kunniaksi ajattelin mennä sieltä, missä aita on matalin. Siispä latailin tänne asukuvat yli viikon takaa, päivänä, jona tunsin pakottavaa tarvetta pukeutua mekkoon. 

DSC01161

DSC01166

DSC01174

MEKKO ZARA/ TAKKI* MANGO/ AURINKOLASIT H&M/ LAUKKU 2NDHAND/ SAAPPAAT* VAGABOND/ RANNEKORUT H&M, CLAIRE’S, TALLY WEIJL, NEWYORKER/ 

(* ostettu blogin kautta saadulla lahjakortilla) 

Asusta tehtyjä huomioita: a) aurinkolasit on täydellinen asuste kun naama ei tee pätkääkään yhteistyötä, b) ostan koruja mitä ihmeellisimmistä paikoista ja c) jos mekko tuntuu siltä, että se on liian lyhyt, niin mitä luultavammin se myös on. Astetta viisaampana jatkan nyt maanantaitani ja ihanaa vapaapäivää ennen paluuta arkeen.