LAST FOUR WEEKS

Sen siitä saa, kun ei ole tyhjentänyt puhelimensa Instagram-kansiota yli kuukauteen koneelle. Meinaan tuskalliset pari tuntia istumista sohvalla, muokkaillen kuvia, väsäten kollaaseja ja mikä kamalinta, yrittäen keksiä mahdollisimman kuivia tekstejä kuvien alapuolelle. Ja koska nyt virallisesti kerroin ahertaneeni näiden parissa niin hemmetin pitkään, otan oikeudekseni hiljentyä ja antaa kuvien puhua puolestani. 

instagram58

instagram62

instagram56

instagram57

instagram56 (2)

instagram59

instagram63

instagram60

instagram65

instagram64

instagram66

instagram68

instagram67

Pisteet sille, joka jaksoi katsella kaikki 52 kuvaa. Meikällä puolestaan vilisee verkkokalvoilla jo mielikuvat pehmoisesta sängystä ja pitkistä yöunista, joten taidan kammeta peppuni ylös ja mennä toteuttamaan missioni. 

PS. Pakko hehkuttaa ja kertoa, että mun meni tällä viikolla pukeutumisen näyttötehtävän esittely niin nappiin kuin voi vain mennä. Sain kaikista kategorioista täydet pisteet, jee! (Nuo Forssan Vero Modasta otetut kuvat ovat muuten otettu juurikin silloin, kun kävin tekemässä tehtävän stailaus-osion. Kiitos vielä Evelle superista palvelusta :–))