KEEP CALM AND MAKE A STATEMENT

Voisin hyvin liittyä johkiin ”koruaddiktien”-tukiryhmään, jos sellainen perustettaisiin johkin tänne Forssan liepeille. Mulla alkaa meinaan aika uhkaavasti nuo mun korupuuni- ja kipponi täyttymään mitä ihanimmista viristyksistä, joista en pysty oikein yhdestäkään luopumaan(joo, koitin jopa vähän karsia niitä blogikirppikselle mennessäni, ei onnannu). 

Viime kesänä muistan olleeni täysin hurahtaneena sormuksiin, talven koreilin mitä kummallisimmilla rannekoruilla ja nyt puolestaan tekee mieli kiskaista jokaisen vaateparren kaveriksi joku statement-kaulakoru. Onneksi niitä(kin) on kertynyt meikäläiselle muutama kappale. Ja ne on kaikki niin kamalan kauniitakin. 

DSC01540

H&M:n kaverit ovat viime kesältä, kirpparilta raahatun ostin Ainolta muutama kuukausi takaperin, Budapestin tuliaisen lunastin reilulla kympillä jostain käsityöläistorilta ja loput oonkin ostellut pikku hiljaa tässä kevään aikana erinäisistä alennusmyynneistä. Uusimpina tuo alla näkyvä kolmikko, jotka ostin kaikki taannoiselta Helsingin reissulta. 

DSC01529DSC01535

DSC01532

Tuo ensimmäinen, panssariketjumainen niittiviristelmä on aivan täydellinen. Se valkoisen paidan ja sen kliseisen hiukan ruskettuneen hipiän kanssa? Aijaijai. Toinen puolestaan oli hiukan yllättävä ostos minulta, mutta minkäs sille voi, että satun rakastamaan maastonvihreää ja kultaista niin palavasti. Tää tarvii ehdottomasti yhdistää mahdollisimman tylsästi tavalliseen t-paitaan, farkkuihin ja balleriinoihin, kunhan keli vain sallii. Kolmaskin on hiukan tyttömäinen ja erikoinen ostos minulta, mutta joku tossa viehätti oikein kovasti. Näyttää muuten hyvältä ympättynä siihen mun normaaliin arkiunivormuun, eli collegepaitaan ja nahkapöksyihin. 

Mikä on teidän korulemppari tänä keväänä?