IT REALLY DOESN’T MATTER

Apua, mä hiukan toistelen itseäni. Kirjotin kauheen pitkän pätkän tekstiä ja piti linkittää tähän samaa asiaa käsittelevä postaus viime kesäkuulta. Onneksi kuitenkin luin sen läpi, koska olin näköjään kirjoittanut juuri minuutti aikaisemmin samanlaisen rimpsun, hupsista! 

Pääpointtina kuitenkin se, kuinka meitsi on muutamaan otteeseen jäänyt haikeilemaan vaatteiden perään, joita olen sovitellut ja jossain mielenhäiriöissäni jättänyt ostamatta. Viime kesänä sain teidän avulla metsästettyä itselleni H&M Garden Collectionin liehuhihaisen mekon (edelleen haikailen sen maksimekon perään, löytyykö keltään?) ja blogikirppikseltä löysin itselleni kauan himoitsevani/metsästämäni leoparditakin. Ostin sen Emmiltä ja se on niskalapun mukaan minulle kaksi kokoa liian pieni. Sen piti olla mun tavoitevaatteeni ensi syksylle, mutta se sujahtikin päälle jo nyt. Hiukan näkyy tuo koko tuossa hihojen lyhyydessä(vaikka vajaamittaisiksi ne kai on tarkoitettukin), mutta muutoin oikein näppärä. 

DSC01286

DSC01303

DSC01299

TAKKI H&M/2NDHAND/ FARKUT+HUIVI H&M/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ LAUKKU 2NDHAND/ PAITA GINA TRICOT/ NAHKAHANSKAT SEPPÄLÄ/ 

Viime viikolla se seikkaili mun mukanani useampanakin päivänä. Maanantaina mä puin sen päälleni rennosti noihin lempparifarkkuihini ja pitkiin nahkahansikkaisiin yhdistettynä. Kietaisin sotkuiset hiukseni ponnarille ja päätin, että masispäivänä ei oikeastaan tarvitse katsoa kameraan, jos ei tee mieli. Ja olin oikein onnellinen.