I PROMISE THAT I’M TRYING TO CHANGE MYSELF

Mun pukeutumiseen ilmestyy värejä samaa tahtia, kun asfaltti alkaa paljastua lumikinosten alta. Alla olevat kuvat eivät nyt ehkä havannoi tuota mun ensimmäistä lausettani kovin taidokkaasti, mutta lupaan etten puhu läpiä päähäni. Tällä viikolla meikä on huidellut koulussa punaisissa farkuissa, punannut huuleni pinkiksi ja käyttänyt muutakin kuin mustaa kaulahuivia. 

Viime viikon lopulla vetelin vielä tutusti ja turvallisesti harmaassa(niin kuin aina, tämä seikka ei tule muuttumaan) ja sen parhaassa kaverissa mustassa nahassa, mutta oli mulla sentään mukanani tuo oranssi nahkaclutch. Se piristää asun lisäksi kummasti myös kantajaansa. 

DSC01413

DSC01416

DSC01433

DSC01410

DSC01439

MEKKO GINA TRICOT/ BIKERTAKKI SEPPÄLÄ/ KAULAHUIVI&LAUKKU&VYÖ ZARA/ BOOTSIT VAGABOND/ 


Sit mä ajattelin pyyhkiä mielestäni kaikki tollaset tylsät ja turvalliset asukokonaisuudet ja mennä hankkimaan itselleni kevyttä hermoromahdusta. Lupasin meinaan mennä huomenna Mimmin seuraksi yhteen pönötysjuhlaan, jonka pukukoodina taisi olla ”bilevaatteet” ja meikä ei oo antanut ajatustakaan vaatetukselleen. Voisin ihan villisti veikata että mää hihhuloin paikalla juurikin jossain tylsässä ja turvallisessa aka kimonossa ja nahkapöksyissä. Ehdotuksia otetaan vastaan….