”I ACT ON IMPULSE AND BELIEVE IN INSTINCT”

Kosmetiikkaa pursuilee edelleen ovista ja ikkunoista, mutta ei haittaa, vaan mää onnellisena kieriskelen uusissa tuoksuissa ja koostumuksissa. Viime viikolla tähän talouteen saapui meinaan uusia puteleita taas muutamia, ja ne oli kaikki niin nättejä(tai hemmetin hyviä) että oli pakko napata niistä kuvat teillekkin. 

8.4

Tuo hemmetin hyvä viittasi muuten tuohon pieneen purtiloon, jonka yläreunassa lukee 

Vichy(Normaderm Hyaluspot). Suhtaudun yleensä erittäin skeptisesti tuotteisiin, jotka kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta. Mutta hemmetti, tuo on oikeasti tosi tehokas. Sitä käytetään siis täsmäaseena nitistämään naamaan yllättäen putkahtaneet näppylät ja meikän pikkuisiin, tulehtuneisiin näppyihin tuo ainakin on pelannut. Kevyt geeli on siitäkin tosi kätevä, että se ei tunnu tunkkaiselta kasvoilla, vaikka sitä laittaisi yöksi vaikuttamaan. 

8.41

Meikit ja ihonhoitotuotteet saatu blogin kautta

Muita blogin kautta saatuja uutuuksia ovat nuo L’orealilta lähetetyt tuotteet. Odotan sormet syyhyten, että meikän naamataulu on sen sävyinen, että pääsen kunnolla testailemaan noita Nude Magique CC-voiteita. Violetti(siis se on muuten ihan oikeesti violettia) voide lupaa kirkastaa samean ihon, kun taas vihreä vähentää punoitusta. Testailin noita hiukan jo posken syrjään ja lopputulos näytti ihanan raikkaalta. Sitten tosiaan kun pääsisin hengailemaan nuo naamassa vielä useamman tunnin, niin tietäisi mitä ne oikeasti ovat miehiään. Mulla kun tuntuu välillä tuollaiset kevyet monitoimivoiteet katoavan iholta ensimmäisen kahden tunnin aikana. False Lash Wings-ripsiväri puolestaan pääsi testiin heti, ja vaikka se on todella näppärä, niin ei se kyllä pääse lempparieni joukkoon. Ehkäpä en tälläisenä tumpelona saa ihan kaikkea hyötyä irti sen huippumuotoillusta harjasta. 

Tuoksuja en ole ostanut pitkään aikaan, mikä on suhteellisen kummallista neidille, joka vielä muutama vuosi sitten osti uuden hajun joka sesongille. Nyt oli pakko pätkäistä ”lakkoilu” ja käyttää syntymäpäivälahjaksi saamani lahjakortti. Mukaan tarttui Lanvinin Couture, vadelmainen ja vaniljainen tuoksu, johon huumaannuin aivan mielettömästi. Ihan se ei pärjää vertailussa samaisen merkin Marry me!-nimiselle tuoksulle, mutta hyvän kilpailijan ”parhaan arkituoksun”-tittelin saajasta jälkimmäinen kyllä sai.