EVERY SUNDAY IS A LITTLE HOLIDAY

Olen salaa ihan mielettömän ylpeä itsestäni. Teistä useampi osoitti kevyesti mieltään tuossa vuodenvaihteessa ja peräänkuullutti meikäläisen asukuvia. Ja tiedättekö, mä olen mielestäni tsempannut aika hyvin. Mulla olisi meinaan tälläkin hetkellä kuvia jemmassa oikein, herranjestas, kahdelta eri päivältä. Ei ne nyt tietenkään mitenkään kamalan mielenkiintoisia tai maata mullistavia ole, mutta ainakin teidän toiveenne on kuultu. Siispä keskeytän hetkeksi itseni hehkutuksen ja jaan teidän kanssanne asukuvat sunnuntailta, jolloin vietin mukavaa päivää Lauran seurassa. 

DSC01256

DSC01268DSC01272DSC01263DSC01269

COLLEGEPAITA+HOUSUT H&M/ MAASTOTAKKI CUBUS/ KAULAHUIVI GINA TRICOT/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ LAUKKU ZARA/2NDHAND/ 

Juotiin pannullinen mustaa kahvia vaniljasokerilla, nukuttiin krapulaamme auringon lämmittämässä sängyssä, syötiin aamupalaa pitkän kaavan mukaan ja sen jälkeen lounasta ehkä vielä hiukan kauemmin, hehkutettiin häitä Lauran isosiskon kanssa ja nautiskeltiin lomasta. Oikein mukava sunnuntai kaiken kaikkiaan, jonka aurinkoisesta olemuksesta nautiskelin rennosti collegessa ja itselleni ominaisissa, eli tylsissä, väreissä. Onneksi asua piristi sentään tuo Auroralta ostettu, aitonahkainen clutch. 

PS. Pitäs varmaan lopettaa se kahvin litkiminen, kun katselee noita meikäläisen keltaisia hampaita. En tiedä turvautuisiko sitä photoshoppiin vai hampaiden valkaisuun noiden kanssa….