CRAVING WEIRD COLORS

Aurinko sekoittaa meikäläisen pään aika perusteellisesti. On vaikeaa pysyä neljän seinän sisällä, kun tekisi koko ajan mieli liihotella ympäriinsä, nukkuminen ja syöminen tuntuu ihan yliarvostetuilta ja kaiken kukkuraksi vedän päälleni mitä ihmeellisimpiä värejä. Esimerkiksi vaaleansinistä. Vaaleansinistä!

 Himoa helpotti kummasti se, että löysin tuossa taannoin alerekkien kätköistä täydellisen farkkupaidan, jota olen etsinyt ikuisuuden. Siinä on mieletön pesu, sopivan rento leikkaus ja hauska juju selässä. Vai mitä mieltä ootte niiteistä ja strasseista muodostetusta peace-merkistä? Musta se on aika kuuuli. 

DSC01500

DSC01509

DSC01503

FARKKUPAITA&MELEERATTU T-PAITA GINA TRICOT/ NAHKAPÖKSYT H&M/ PRÄTKÄBOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ RANNEKORUT BIK BOK, H&M, CLAIRE’S, NEWYORKER/


Kuvat on viime viikolta, kun raakalaismaisesti pakotin koulukaverini Elinan ikuistamaan itseni istuskelemassa kuviksen luokan edustalla sijaitsevissa portaissa. Tänään jouduin puolestaan missaamaan koulun kokonaan, koska arvatkaas kellä on taas flunssa. Ehdinhän mä nyt kuitenkin olemaan ainakin kaksi viikkoa täysin terveenä…buhuu!