BLOGGER’S FLEA MARKET FINDS

Sitä luulisi, että myyntireissu kirpparilla olisi epäonnistunut, kun palaa kotiin lähes saman tavaramäärän kanssa kuin lähtikin. Paitsi jos kassien sisältö on vaihtunut täysin. Lähtiessä se oli täynnä käyttämättömiä ja unholaan jääneitä vaatekappaleita, jotka saivat muutamalla eurolla uuden omistajan. Ja tullessa ne pullistelivat muiden bloggaajien pöydistä tehtyjä löytöjä. 

Viereisestä pöydästä eli Emmiltä hamstrasin kukallisen kietaisumekon, leopardikuvioisen takin sekä ihanasti glitteristä kimaltelevan pikkulaukun. Toisella puolellani virnisteli puolestaan Joanna, joka sai myytyä mulle ihanan Globe Hopen kangaskassin sekä pikkuisen viininpunaisen olkalaukun. Joannalta ostin myös epämääräisen kasan kaikenlaista kosmetiikkaa(kun sitähän mä tartten…) samoin kuin Mimmiltä, joka kaivoi mulle myös valtavan vaatekasansa pohjalta H&M:n kimonon, jonka selässä luki valkoisella liidulla valtavin kirjaimin ”sample”. 

2.422.43

Vaatteita en jaksanut kuvailla, koska näette ne taatusti asukuvissa, mutta asusteet jaksoin tallentaa. Noiden edellä mainittujen lisäksi kuvista löytyy kaksi mahtavaa, Auroran pöydästä bongattua laukkua, Ainolta hamstrattu kaulakoru ja helmivyö sekä kaksi täydellistä paria Vagabondin bootseja. Kengät bongasin Natan pöydästä ja kappas kummaa, kun ne olivatkin kuin nakutettu meikäläisen jalkaan. Voin jatkossakin kotiuttaa kaikki ylimääräiset kaunokaiset, jooko?